2014-01-26

Yhden illan taidetta


Viime kesänä ostettu maalauspohja raahautui muuttokuorman mukana Pirkanmaan lakeuksille ja eilen illalla päätin pitkällisen suunnitteluprosessin päätteksi ottaa pohjan käyttöön. En ole maalannut mitään sitten viime kesän, mutta inspiroitunut kuvista ja väreistä sitäkin enemmän. Sävyt löytyivät siis valmiiksi päästä ja loppu tuli sitä mukaa kankaalle muutamassa tunnissa.

Oli mukava roiskia normaalia isommalle kankaalle normaalia isommalla pensselillä. Normaalisti piperrän pientä ja hitaasti. Pensselin laatu oli kyllä surkea ja tämän kyllä tiesinkin etukäteen, mutta silti aina ottaa päähän yrittää kynsiä sudista irronneita haituvia kankaalta. Ehkä joskus myöhempinä aikoina panostan laadukkaampiin pensseleihin..
Makuuhuone näyttää nyt jostain syystä hieman liian kalsealta, maalauksen värit tuntuvat korostavan kylmän valkoisen sävyjä. Suunnitelmissa onkin jossain vaiheessa hankkia sängynpäälle värikäs kantha, esimerkiksi tällainen. Sateenkaarenvärit plus valkoinen puhuttelee sisustuksellisessa mielessä tällä hetkellä oikein paljon. Väreistä tulee mieleen lämmin kesäpäivä. 

Mitäs teidän viikonloppuunne kuuluu? Täällä on viihdytty kotona ja leivottu ensimmäiset laskiaispullat sekä muutama patonki. Kohta pizzaa.. 

Rauhallista sunnuntaita kaunokaiset!

*

Made this painting yesterday. Now I just need to buy a colorful kantha.

2 kommenttia:

  1. Ihana! Sulle kamu sopii tommonen isommalla kädellä tekeminen. Ja on muuten kunnioitettavan vihmerää toimintaa että se on samantien päässyt seinälle asti, ois multa jäänyt ehkä nurkkiin pyörimään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitosta! Jo vain ehkä nyt kun löysin itseäni puhuttelevan värimaailman niin tämä akryylimaalilla läträilykin onnistuu paremmin ja tulee maalattua useammin. Joo tämä oli tarkkaan suunniteltu juttu, tiesin että mihin huoneeseen ja mihin kohtaan taulu tulee ja sitten vaan piti miettiä että no mitä laitetaan.:D

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...