2014-01-11

Sateenkaarikirjahylly
Eilen tapahtui seuraavaa: isäntä ehdotti, että lähtisimme lauantaina käymään Ikeassa. Sanomattakin selvää, että olo oli hieman hämmentynyt, että tämmöstä aletaan ehdottelemaan. Hämmentynyt ja ehkä salaa ylpeä. Aivopesu, mitä en siis myönnä harjoittaneeni, on tuottanut tulosta!

Tänään tapahtui seuraavaa: isäntä kysyi, että no lähdetäänkö me käymään siellä Ikeassa. No eihän siinä muu auttanut kun lähteä reippaasti ja riemumielellä miehen mukaan sisustusostoksille.

Ihan ilman toimintasuunnitelmaa emme sentään matkaan käyneet, vaan tarkoituksena oli ostaa viimeisille muuttolaatikoissa maanneille tavaroille säilytyspaikka. Nämä kamat olivat tietenkin kirjoja, jotka edellisessä asunnossa viihtyivät keittiön alakaapistossa, josta etuovi oli poistettu. Siis pienoinen keittiökirjasto ilman kirjahyllyä (hyvä vinkki pieniin asuntoihin, jos omistaa paljon kirjoja eikä tilaa löydy kirjahyllylle, mutta keittiön kaapit kumisevat tyhjyyttään).

Ikean huonekaluosastolla heiluttelimme ja mittailimme jos minkäkinmoista kaappia ja hyllykköä. Tällä kertaa kävi onnekkaasti ja paras vaihtoehto oli myös himpskatin halpa! Billyn valkoinen kirjahylly mitoiltaan 80x28x106cm kustansi 29€. Keittiöön ostimme kattovalaisimen, mutta siitä myöhemmin lisää.

Tuntui niiiin hyvältä purkaa viimeiset muuttolaatikot ja ottaa esille rakkaat kirjat. Ja kirjojen lajitteleminen värin mukaan on todella terapeuttista. Suosittelen. 

Mitäs pidätte?

*

I love our new bookcase.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...