2015-02-02

Se ois kevättä jo..

Ollaan nipin napin helmikuun puolella ja voin kai hyvillä mielin jo julistaa, että odotan ensimmäisiä kevään merkkejä. Aina käy näin - ennen joulua rukoilen lunta ja pakkasta ja heti uuden vuoden jälkeen alkaa vähitellen mieli muuttua ja kevään kaipuu nousta pintaan. Tämä liittyy varmaan alitajuisesti kehon tarpeeseen saada auringonvaloa. Olo olikin tammikuussa jotenkin nuutunut, joten aloitin kokeilumielessä hemmetinmoisen ABCDE-vitamiinikuurin ja nyt tuntuisi, että energiataso on palautunut normaaliksi. Olikohan kyseessä lumevaikutus..

Aurinkoa ja lämpöä odotellessa pyyhkäisin läpi Pinterestin ja kokosin muutaman inspiraatiokuvan, jotka ajattelin jakaa. Kohta saa kai laittaa toppatakin kaappiin ja ottaa esiin tennarit?


 
 
  
 
 Must-listalle nousi tässä rytäkässä mitä pikimmiten laadukkaan valkoisen t-paidan löytäminen (missä niitä kasvaa?), pyöreät aurinkolasit ja konjakinruskea nahka kaikissa muodoissaan. Lisäksi repaleiset boy friend -farkut ja kolmiraita Adidakset ovat alkaneet miellyttää. Jännittävää! Jos jostain saisi vielä ostettua näiden kuvia kaunista kuulasta valoa, niin olisin supertyytyväinen.:)

Loput inspiroivista asuista löytyvät täältä.

  


Koko kevät pitäisi paahtaa kouluasioiden parissa, suorittaa kasa kursseja, käydä tenteissä ja kirjoittaa joku opinnäyte ennen kesälaitumia. Otin vuoden vaihteessa käyttöön Googlen kätevän kalenterin, johon olen aikatauluttanut kevään opinnot. Itselleni hyvin epäominaisesti olen myös tähän mennessä pitänyt aikataulusta kiinni melko hyvin. Jee!

Mitä teille kuuluu? Joko kevät kolkuttelee mielen perukoissa vai olenko yksin näiden haaveiden kanssa? Tiedättekö mistä noita valkoisia pehmeitä mutta ei läpikuultavia t-paitoja saa sopuhintaisesti? Onko kolmiraita addut liian teinit ynnä muita kysymyksiä.


*


My spring style inspiration board on Pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...