2014-01-18

Reporeppu + kalenteri


Kun luennot viime syksynä taas alkoivat, piti hoitaa koulukamoille uusi veska. Tähän tehtävään valikoitui reppu, siis reppu, jota en ole koulussa käyttänyt sitten yläaste-ajan. Kävin kyllä läpi melkoisen valikoiman erilaisia reppuja, mutta silti aina palasin Kånkeniin, vaikka onhan tämä jo niin nähty. Muistan eräänkin nimeltämainitsemattoman toverin todenneen, että ai Kånken, no ostit sentään mustan, että jos oisit ostanut jonkun pinkin, niin hän olisi huolestunut. 

Pakko silti todeta, että tämä edustaa tätä uskomatonta tilaihme designia, jonne mahtuu vaivatta luentokamojen lisäksi vielä kotimatkalla suoritetun kauppareissun ostokset. Lisäksi saan jotain ihme tyydytystä siitä, että saan heittää repun selkään ja oikein nojata käsillä remmeihin ja reteesti repostaa pitkin käytäviä, että tässä sitä menee taas yksi koulutyön orja.. Ehkä nämä ovat jotain kaikuja menneiltä vuosilta.


Sitten oli vielä tämä jokavuotinen kalenteriongelma. Miksi Suomessa ei ole parempaa valikoimaa erilaisia taskukalentereita, minä kysyn? Kun ei kaupoista mieleistä löytynyt jouduin turvautumaan Etsyyn. Tämä siksak-kuvioinen kalenteri on tilattu merten takaa jenkkilästä Simbiosis kaupasta eikä hinta päätä huimannut. Valikoimaan jäi vielä triljoona muuta kuosia, joita voisi kokeilla jonain toisena vuonna. 

Mutta kun ei pääse hypistämään ennen ostopäätöstä saattaa tulla yllätyksiä. Paperin laatu on tässä kalenterimallissa melko heikko, itse kun tykkään semmoisesta paksusta ja napakasta paperista. Ja sitten vielä netissä kalenterissa näyttäisi olevan turkoosi nappi ja minä sain valkoisen. Ei näin, heti kuluttaja pahastuu ja mielensä pahoittaa!

Hoksasin vasta tämän kalenterin saavuttua kotiin, että on olemassa nettisivu, jossa voi itse suunnitella omanlaisensa kalenterin. Onko kellään käyttökokemuksia persoonallinenkalenteri.fi sivustosta?

Mutta näillä mennään ja hyvin menee.

*

My school bag and calendar for the year 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...