2014-01-01

2 0 1 4


Hoi armaat, kuinka teillä meni joulun aika ja vuoden vaihtuminen?

Täällä tuntui siltä, että juhlapyhät vaihtoivat paikkaa päikseen, kun joulu oli kiireinen ja uusi vuosi erittäin rauhallinen. Mutta hyvä joskus näinkin päin.

Olin ollut kilttinä! Joulupaketeista kuoriutui nimittäin ainakin ompelukone, muutama ihanainen kirja ja tietenkin suklaatia. Parasta joulussa oli kuitenkin läheiset, joulukuusen koristelu ja ruoka. Tuntuu siltä, että mitä vanhemmaksi ehtii, niin sitä enemmän joulun makuja kaipaa. Ensimmäinen suullinen joulupöydässä oli nimittäin aika harras, yhtä lanttulaatikon, rosollin ja kinkun ilotulitusta.

Joulukuusen koristelusta sen verran, että päävastuussa olin minä ja siippa auttoi. Vähän ajan päästä hän kuitenkin luovutti ja poistui tuvasta ja varmuuden vuoksi koko kiinteistöstä ulkotiloihin, kun minä kuulemma osasin hoitaa toimituksen paremmin. Tilalle tiimiin astui äiti, jonka kanssa kuusesta tuli oikein hyvä. Ei sillä, että se tarkkaa olisi, että mitä mihinkin laitetaan, mutta kyllähän nyt joku balanssi pitää saavuttaa! 

Ainut mikä puuttui, oli kuusen alla istuva alaoksien koristeita ahdisteleva kissa. Tämä nykyinen mirri on sellainen neuroottinen ja pelokas yksilö, joka ei tahdo lähestyä kuusta tai edes rapistella paketteja.

Uutena vuotena olimme kotosalla ja kävimme katsomassa ilotulitusta. Patonkia, perunasalaattia, porkkanatikkuja. Sauna. Yksi pullo skumppaa. Pitkät yöunet. Eipä muuta.

Ensi viikolla luennolle. Ehkä ihan hyvä, sillä lomailu on aika tylsää ilman tovereita. Näin juhlapyhinä ehtii ikävä hiipiä puseroon..

*

My Xmas was busy and The New Year's peaceful!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...