2014-02-01

Muutoksia blogin ulkoasussa


Blogi ulkoasu on kokenut hienoisia uudistuksia. Tavoitteena on selkeyttää kokonaisuutta sekä päästä eroon ylimääräisistä hörsöistä. Postausten kuvakoko kasvoi ja palstan leveydet muuttuivat siten, että oikea palsta on nyt hieman kapeampi ja pääpalsta taas leveämpi. Tarkoituksena olisi saada tekstille ja kuville hieman väljyyttä. Kaikkien vanhojen merkintöjen kuvia en aio muokata suuremmaksi, mutta näillä asetuksilla kirjoitan sitten uudet päivitykset.

Page header eli blogin kansikuva säilyy samana, mutta senkin koko kasvoi hieman ja samalla tein joitain pieniä muutoksia tekstin asetteluun. Blogin seuraamisvälineet löytyvät nyt yläpalkista kansikuvan alta. Karsintatoimenpiteitä kohdistin tagipilveen, joka on nyt hieman suppeampi. Oikea palsta on muutoinkin keveämpi ja mukavan simppeli.

Miltä uudistus näyttää teidän ruuduillanne?

Tällä ulkoasulla jatketaan varmaan ainakin kesään saakka. Riippuen valokuvausinspiraatiosta, saattavat blogin väritys ja kansikuva muuttua sitten uudemman kerran. Mutta muutoshan on vain mukavaa, ainakin näin bloggarin näkökulmasta.

*

Slight changes on page header and layout. How do you like it now?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...