2014-02-27

Spring wish list

Kevään tulon huomaa paitsi siitä, että säät muuttuvat ja linnut laulelevat puissa, myös siitä, että vaatekuvastoja tulvii asuntoon ovista, ikkunoista ja postiluukuista. Keväällä saapuvat ensimmäiset merkit tulevan kesän muotihullutuksista. On aina jännittävää mutta myös pelottavaa nähdä, mitä muotitalot haluavat meidän laittavan päällemme. Tekevätkö kukkalegginsit paluun? Milloin trumpettihousut tai nappiverkkarit tulevat taas muotiin? Kuvastot saattavat myös aiheuttaa pettymyksen tunteita, kun muoti muuttuu ja itse ei pysy mukana ei millään. Olenko ainut, josta tuntuu tuntuu, että ihan perusasiat ovat välillä hukassa muotisuunnittelijoilta. Miksi esimerkiksi paitoihin ja mekkoihin ei enää viitsitä lisätä hihoja, edes lyhyitä? Hihattomuus ei pue minua, joten odotan sitä päivää, kun muodin tuulet kääntyvät taas hihojenmyötäisiksi. 

Kuvastot synnyttävät ihmisessä kaikenlaisia haluamisia ja toiveita ja sitten pitää taas rientää ostamaan jotain uutta. Olen päättänyt vastustaa haluamista tänä keväänä voimakkaasti tai ainakin niin paljon kun pystyn. Päästökselle tukea antaa pikku taloutemme heiveröinen balanssi. Kesällä tiedän tilanteen helpottuvan, joten sitä odotellessa on syytä kerätä listaa asioista, joita haluan, mutta en osta.


 

 
  

Laukku Seppälä / Mekko Seppälä
Ballerinat H&M / Sormukset Belinda Saville
The Avery Tote OneEleven Studio / Mint Oxfords The Drifter Leather

Onko teillä aikomuksena uudistaa vaatekaappia lähiaikoina ja mihin suuntaan? Oma toiveeni olisi löytää vaatekaappiin lisää mukavia, rentoja mutta siistejä luottovaatteita, joita kiskoa päälle mikä päivä vaan. Seilori-look puree edelleen, joten raitoja raitoja... Sen rinnalle hieman ruskeaa nahkaa, aurinkolasit ja huulipunaa niin nam, kesä saa tulla. 

*

My wish list for next summer. Sailor look, stripes and leather.

4 kommenttia:

 1. Mie yritin tänään pakata sitä risteilyreissua varten ja itkupotkuraivarithan siinä tuli, kun mikään ei näytä hyvältä ja farkut on rumia ja villapaidat kulahtaneita ja tukkakin on huonosti eikä sen kanssa käy mikään yhteen nyyh. Tekis mieli kipata kaikki jonnekkin keräyslaatikkoon tai vähintään varaston syövereihin ja käydä ostamassa uutta kaikkea. Onneksi ei oo rahaa niin sit on vaan kuljettava siinä samassa sinisessä pooloneuleessa jota oon käyttäny koko talven (sillon kun en oo ollut työvaatteissa). :P

  Mutta ihanan raikkaan näköisiä valintoja on sulla tässä! Ja komppaan hihattomuutta. Että miksi. Jos ihminen tahtois löytää PITKÄHIHAISEN paidan niin miksi se on tehty ihan mahdottomaksi minä vaan kysyn? Kun keväisestä vaikutelmasta huolimatta tuolla ulkona kuitenkin on KYLMÄ ja meikä palelee 3/4 -hihoissa penteles.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen on kyllä aina yhtä tuskaa. Eka oot silleen et jee, matka. Sitten oot et ai niin, pitäis pakata. Sit oot et okei, kyllähän multa nyt jotain löytyy. Sitten kun pakkaat niin ai että, kun ei olekaan mitään, siis ei yhtään mitään järkevää siistiä päälle pantavaa. Ja sitten pitää pakata niitä turvavaatteita, jotka on niin nähty. Ja sitten kun oot matkalla niin huomaat, että hei mähän oon ihan rönttänen kun joku on aina paremmin pukeutunut ja siistimpi, mitä itse. Ikuinen kierre.

   Joo nämä valinnat kyllä kaihertaa sen verran että saatan hairahtaa jonkun kohdalla vielä! Suomalaiseen ilmanalaan ei toi tuubitoppi, narutoppi, hihatonpaita -akseli oikein sovi kun täällä on niin kylmää ja sateista oli vuodenaika mikä vaan.:D

   Poista
 2. Ostin pari päivää sitten kaksi ihan sssssaaattanan ihanaa mekkoa Vilalta, toisessa raitaa ja toinen ihan musta. Vetskarit selässä ja 3/4 hihat. Sellaisia monikäyttöisyyden perikuvia, tyylikkäitä arjessa ja juhlavia illassa. Katsoin itseäni peilistä ja tunsin oloni kauniiksi. :) Tuo laukku on muuten erimainio! Pidän väristä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu silloin kannattaakin ostaa ihan vaikka kaksin kappalein kun löytyy itselle sopiva ryötty.:D Ja jos hintakin on kukkarolle sopiva.
   Laukku on ihana, ehkä sen kuitenkin hommaan. Jossain vaiheessa.:D

   Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...