2014-03-30

Virallinen meitsieNyt on truu-bloggari tyyliin otettu meitsiet vaateliikkeen sovituskopissa. Voin esitellä teille kohta komeroon siirtyvät talvivaatteet, joissa on hiihdetty läpi tämä epämääräinen talvi. Koska teitä kiinnostaa mitä mulla on päällä, eiksje?

Olen viime aikoina todennut, että yksi vanhenemisen merkki on se, että huomaa ostavansa vaatteensa Seppälästä. Oikeesti sieltä saa aika hienoja kledjuja. Sitä vastoin yhä harvemmin huomaan ostavani mitään Gina Tricotilta mistään BikBokista nyt puhumattakaan. Tyyli muuttuu, mutta ehkä tämä kertoo myös siitä, miten laiska vaatekaupoilla kävijä nykyisin olenkaan. Sitten kun kaupoille raahautuu, on helpompi mennä kauppaan, jossa on aikaisemmin vaatteiden osalta tärpännyt. 

Olen myös aika turvallinen pukeutuja siltä osin, että haluan paitoihin kunnon hihat ja säällisen kaula-aukon, joka nykyään rajaa jo aika tehokkaasti noita rättiputiikkeja. Sit ois tietenkin ihan kiva, jos vaate olisi laadukas ja kestäisi, jos nyt ei äidiltä tyttärelle, niin ainakin pitempään kuin vuoden. Toiveajattelua? Ehkäpä.

Suomen oloissa talvivaatteille pitää noin muutenkin asettaa moninkertaiset paineet, kun kaiken pitäisi olla lämmintä, veden ja jään pitävää, tyylikästä ja edullista. Onneksi tulee kesä ja arktiset olosuhteet hieman hellittävät. Pukeutuminenkin alkaa taas ihmeesti kiinnostaa, kun ei tarvitse enää kääriytyä miljoonaan vaatekerrokseen, vaan voi harkita pukeutuvansa mekkoon tai hamoseen ja hankkivansa rusketuksen. Onneksi aurinkolasit on jo valmiina.

Takki talvi'12 Seppälä / Kengät Skopunkten
Farkut Seppälä / Huivi Seppälä
Kauluspaita H&M / Neule Seppälä

*

In Seppälä we trust.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...