2014-03-14

Musta Alibaba-öljylamppuHihii, tiedättekö mikä on tosi hieno ja mahtava ja über piirre ystävissä? Se, kun ystävä soittaa kirpputorilta, että täällä on tämmönen astia/vaate/juttu, minkä sinä varmaan haluaisit, niin ostanko? Minulle on käynyt jo kahdesti näin, ensimmäisellä kerralla toveri toi ihanaisen vihreän Riemuraita-purnukan. Tällä kertaa samainen ystävyys toi Kerttu Niemisen mustan Alibaba-öljylampun, jonka oli metsästänyt joltain kirpputorilta halpaan hintaan! Valkoisen ostin melkein vuosi sitten Huudosta.

Kiitos Hanna kiitos. Vielä joskus minäkin löydän jotain höpsön hienoa ja soitan sulle tai ostan sen noin vaan ja tuon yllärinä. Muista sitten yllättyä.

Tällä viikolla on saatu nauttia ihanista tulppaaneista. Tämä lahjapuska saapui naistenpäivänä ja miestenpäiväksi ostin siipalle vastalahjaksi toisen kimpun. Kaunista&ovelaa!

*

My friend bought me this black Alibaba oil lamp (designed by Kerttu Nieminen for Arabia) from a flea market.

1 kommentti:

  1. Aww muistan olla sitten ihan superyllättynyt ja ihan fiiliksissä jos näin pääsee joskus käymään. Mutta ihanaa kun onnistuu ilahduttamaan ja olemaan niin shaatanan ihana kaveri. ^^

    VastaaPoista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...