2014-03-10

Edustavana töissä/harjoittelussa?

Onpa mainiota, kun takana on aurinkoinen ja lämmin +6 asteen hujakoilla kieppunut viikonloppu. Tässähän sydän väpättäen alkaa ihan oikeasti odottamaan kevättä. Toukokuussa sitten kouluhommat hiljenevät ja opiskelijat ja luennoitsijat rientävät kesälaitumille. Tai oikeastaan pitäisi kai sanoa, että professorit keskittyvät kenttätöihin ja opiskelijat painavat hikihatussa kesätöitä (tai jos ei kesätöitä ole, nostetaan kiltisti opintotukea kesälläkin ja suoritetaan muutaman hassu kirjatentti). 

Itse aloitan toukokuun lopussa kolmen kuukauden harjoittelupestin. Löysin Sheinsiden ale-osastolta ihan järkyttävän hienoja ja tosi viehkeitä vaihtoehtoja edustusvaatteiksi työpaikalle. Vai mitä olette mieltä, eikö näillä viestitetä mitä syvintä mielenkiintoa alaa kohtaan, oppimishalua ja muutenkin avointa mieltä uusille kokemuksille?
   
"Wow, et oikeestikko näin? Siis.. todellaki wow."
"Mee helevittihin siitä neuvomasta."
 
"27-vee ja samaistun Barbiin."
"Kysy vaan, oon töissä täällä, mut niinku eihän kukaan oikeestaan tiedä mitään silleen oikeesti, tiiäkkö."

 
"Lamester - tämä päivä, sinä, kaikki."
"Syntyjään nero, voisin opettaa sulle miten tää homma tehään."

 
"Nih. Whatchagonnadoaboutit?"
"Actually I'm just plain crazy."

 
"Paita niille päiville, kun fiilis on kuin kingillä."
"Olen luotettava työntekijä."

"Omalla vastuulla."

Olen täysin vaikuttunut! Arvostan ihmisiä, jotka uskaltavat näin avoimesti näyttää omat sisäiset tunteensa. Jos ihastuit johonkin näistä paidoista, niin tosiaankin nämä ovat kaikki alennuksessa. Hanki omasi äkkiä, ennen kuin loppuvat kesken. Osa paidoista on vieläpä unisex-mallia, joten jos ei itselle, niin osta siipalle!:) Esimerkiksi tuo hamsteri kuningas -paita on aika ehdottoman hieno, voisihan sen vaikka hankkia isännälle lahjaksi jo etukäteen seuraavaa merkkipäivää silmällä pitäen, eiksje?

*

Amazing shirt design is amazing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...