2014-04-05

Oh Daddy!


Voitasko me sopia, että joka aamu joku tois mulle tämmösen ison tuopillisen mansikkapirtelöä? Ja tietenkin nopparelleilla ja kirsikalla. No okei, ehkä se ois aika epäterveellinen aamupala, mutta silti. Ajatuksena ihan täydellinen.

Tämä mansikkapirtelö nautittiin Daddy's Dinerissa melkein kuukausi sitten, mutta ajattelin silti esitellä sen, koska oikeesti se oli tajunnanräjäyttävänhyvänmakuinenjapäräyttävä. Ehkä siksi, etten ole saanut pirtelöä pitkään aikaan. Onko muuten niin, että pirtelöä syödään? Vai juodaanko sitä? Ehkä tyydyn vain nauttimaan. Pirtelön lisäksi söin kyllä ihan oikeetakin ruokaa, ei sen kevyempää kuin BaconBBQ hampurilaisaterian, nam.Tyytyväinen minä. Huomatkaa luennonjälkeiset silmäpussit.
Hampurilainen oli hyvä, ranskikset todella addiktoivia, curry-mango dippi vei kielen mennessään. Seuralainen heitti maissin lattialle (vahingossa kuulemma), ravintola päiväsaikaan tyhjä. Jos ois kehdattu, niin oltais otettu yhteiskuvia muovisten Batmanin ja Spidermanin kanssa, mutta ei sit kehdattu, sillä me ollaan aikuisia. Nyt kyllä harmittaa, kun jäi ottamatta, mutta ensi kerralla sitten. Ja sitten otetaan tää pirtelö ruokajuomaksi ja uudelleen jälkiruoaksi.

*

Lovely strawberry milk shake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...