2014-04-15

Ikkunalaudallinen vihreää


Oletteko selailleet tuoreinta Dekoa (4/2014)? Pakko hieman hehkuttaa, oli nimittäin niin ihanan vehreä ja keväinen lehti. Miljoona ihanaa ja kaunista puutarhaa eivät kyllä helpottaneet omaa omakotitalokaipuutani, mutta no.. sitten joskus minäkin rakennan pergolan ja istun iltaa puiden siimeksessä.

Lehden sivulla 20 esiteltiin mahtava kasveista ja kapeasta pöydästä rakennettu tilanjakaja, jonka näkemisestä syntyi tarve hieman tuoreuttaa tunkkaisenoloista olohuonetta. Tilanjakajalle ei ole tällä hetkellä tarvetta taikka tilaa, joten kompensoin ja raahasin asunnon joka ikisen kasvin olohuoneen ikkunalaudalle. Varjoistaan pääsi jopa eteisen anopinkieli, joka ei ole auringonvaloa nähnyt sen jälkeen, kun asuntoon muutimme. Huoneen fiilis muuttui jotenkin heti pirteämmäksi ja raikkaammaksi. Ja oli heleppoo ku heinän teko. Muutaman pistokkaankin innostuin ottamaan aasinkorvasta ja muratista.
Näin kevään korvalla pitää runollisesti todeta, että vaikka mitä sisustusjuttuja kotonaan yrittää testailla niin kyllä se nurkkiin hiipivä auringonpaiste on kauneinta.


*

Plants! Spring!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...