2013-01-29

Iloisia perheenlisäys uutisia!

Ehkä hieman harhaanjohtava otsikko (tarkoituksenmukaisestikohan?), mutta taloudesta löytyy siis uusia kasveja! Ai miten ihanaa. May I present, kolme kaktusta hello hello.


Nyt on jo sen verran kestänyt talven pimeyttä ja kuivaa ilmaa, että osa huonekasveista on alkaneet oireilla huolestuttavasti. Tämänkin aasinkorva matkusti keittiöstä valoisammalle paikalle, jospa se siitä.

Meidän perheessä tuo viherpeukalous on nimittäin hypännyt kyllä isoäidiltä äidille, mutta ei vaan minulle. Olen yrittänyt parantaa tapani ja paneutua rehujen hyvinvointiasioihin ja ilokseni olenkin todennut, että ei ne kuolekaan niin helposti jos muistaa silleen säännöllisesti kastella. Nyt pitää vielä talvi tsempata ennen uutta kasvukautta.:)


Lipaston päällä majailevat kirjat eivät nekään enää repsota miten sattuu, vaan ne ovat saaneet seurakseen ihan oikeat kirjatuet! Viimeinen pari lähti mukaan osoitteesta Siltakatu 12, kaupasta nimeltä Pikkuruinen puoti. Kaikkea ihanuutta silläkin, oi voi.
Muutama kirjamahtavuus esillä - Waltari: Palmun erehdys, Eskola & Suoranta: Johdatus laadulliseen tutkimukseen (miksi tämä on vielä tässä?), Haddon: Curious Incident of the Dog in the Night-time, Martel: Piin elämä, Milonoff & Rantala: Mad Manners, Prachett: The Color of Magic, Hall: Haiteksti, Woolf: Majakka, Ruiz Zafon: Tuulen varjo.

Näistä Waltari on ostettu jostain, lahjaksi olen saanut Eskolan ja Haddonin, Martel on isännän omaisuutta (vähän kyllä minunkin, ehkä), Mad Manners tuli joululahjaksi, Prachett on British Librarysta, Hall torilta, Woolf ja Ruiz Zafon käytettynä antikvariaatista. Mulla on niin ihania kamuja.. ja kirjojen kierrättäminen on tosi jees!

*

New cactus! Three of them! So cute and small and lovely and now I just need to try to keep them alive.:) I'm no good at growing plants, you see. And yeah, new bookends! Soooo practical and pretty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...