2013-01-06

Kirpparilta löytyy!


Kirpputorit on ihania.

Jos jotain kaipaa, niin kirppiksiltä löytyy. Useimmiten halvalla. Entivanhaan tuli ostettua aika hövelisti kaikki vähänkin kivat rätit ja rytkyt, mutta onneksi näin vanhemmiten on hieman järkiintynyt, ja nyt tulee ostettua aika harkiten kamaa.

Ja jos kirppikseltä ei löydy mitään kivaa tai hyödyllistä, niin aina voi päivitellä kavereiden kanssa kaikkea mitä ihmiset yrittävät myydä! Erityisen kiva on ehdotella kamuille kaikenlaisia karmivia paljettipaitoja sun muita neonvärisiä tuulipukuja, että hei nyt löytyi sulle ehe he.

Kirpputoreilta löytyineitä hinta-laatusuhteeltaan melko hulluja, arveluttavia ja hauskojakin löytöjä on koottu blogiin paskat kirppislöydöt, vilkaiskaapa, aika hauska nääs.

Mutta sitten asiaan, nimittäin herkkukatsaukseen siitä, mitä löytyi eräällä kirpparikerralla tässä päivänä muutamana. Nämä kaikki tavarat oli aika ihkuja, mutta erikoista kyllä, en ostanut niistä mitään. Joku toinen onnekas korjatkoon nämä kotiinsa, jos osuvat kohdalle.


Lautasia, muistaakseni Englannista. Oikein nättejä, näin jälkikäteen kuvasta tarkasteltuna oikeastaan erittäin ihania. Olisivat kivasti käyneet valkoisten lautasten seuraksi. Itseasiassa, miksen ostanut näitä. Nyyh.


Kuumottava RAANU.


Tästä lampusta tuli just semmonen olo että hei, miksei mulla ole kakaraa, jonka huonetta pääsisi sisustamaan? Vaikka kyllä tämä ehkä keittiöön sopisi, haussa on ollut värikkäämpi ja humoristisempi lähestymistapa kokkailukoppiin.

Semmoista siis. Hmm oiskohan nämä vielä siellä. Pitäisköhän lähteä katsomaan... Kun isäntäkin tuossa juuri hymisteli että joo-o, joo-o.

Meillähän siis ei voi tehdä sisustamisen kanssa ihan siten miltä itsestä tuntuu, vaan yleensä se menee niin, että sitä itse pienessä mielessään miettii kaikkea ja suunnittelee ja sitten neuvotellaan yhdessä, että oisko tää hyvä näin. Toisaalta kiva, koska haluan, että mieskin viihtyy seassa tavaroiden. Toisaalta välillä tuntuu, että ei toi ymmärrä mitä mä tässä nyt haen. No, kehittääpä ainakin argumentointitaitoja..

Kirpputorikierros päättyi tällä kerralla siihen, että ostin kassin ja paidan, jossa oli mukava kangas, joista askartelen kivoja juttuja, kunhan hieman kypsyttelen ensin suunnitelmia. Usein kirpputoreilla silmään osuu mukavia kankaita, jotka on sitten pilattu huonoilla leikkauksilla tai sitten vaatteiden koot ovat liian pieniä. Tätä kankaantuhlausahdistusta helpottaa se, että materiaalinhan voi käyttää uudestaan itselle sopivilla tavoilla! Tästä lisää myöhemmin..:)

Jep. Nyt edessä leppoisa sunnuntai sekä ehkä paluu kirpputorille.

*

I went to fleamarket and I found so much nice stuff! All these things in the pictures I wanted to buy but I didn't. Admirable self-denial, yes? But actually now when I see the pics I might want to buy them.. Oh no! But all in all, flea markets are great. Mix with different stuff and clothes, just remember to buy quality.

3 kommenttia:

 1. Korjaus: se on raanu! Ryijyt on niitä joissa on hapsuja ;) Mä inhosin ennen raanuja ja ryijyjä, mutta jotenkin viimeaikoina niitä enemmän töllöteltyäni olen tullut siihen tulokseen, että monet ovat aika hienoja! Puhumattakaan siitä, miten niiden valmistukseen on tarvittu aikaa ja kädentaitoja.

  Ja olen löytänyt itseni monesti pohtimassa viime aikoina tuota samaa, että miksei mulla ole lasta, jonka huonetta voisin sisustaa, kun usein löytyy niin hauskoja tekstiilejä yms. Heh, no, ehkä sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! En tuota eroa tiennytkään enkä raanusta ole kyllä kuullutkaan aikaisemmin.:D Mutta se on hyvä että voi luottaa toveri perinteentutkijaan näissä asioissa! Teen korjauksen tekstiin samoin tein.

   JOO aattele siis lapsi ja sais sinne kaikkia hienoja tommosia elukkalamppuja ja sitten hempeitä värejä ja ja ja! Mutta pitänee semmoista oliota odotellessa yrittää umuuttaa värejä tähän omaan huusholliin noin silleen pikkuhiljaa.:)

   Poista
  2. En minäkään tiennyt varsinaisesti raanun ja ryijyn eroa ennen kuin tuli tuota alan tietoutta työn kautta ;)

   Jooh, voi että, kun lapsena oli niin kivaa, jos äiti tai mummo askarteli/ompeli jotain hienoja juttuja - meillä oli esim. papan ja mummon tekemä kissanmuotoinen pyyhenaulakko. Ehkä joskus pääsee itsekin väkertämään jonkin överivärikkään ja -eläinkuosisen lastenhuoneen!

   Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...