2013-01-12

Viikonloppureissu Manchesteriin

Muutama kuukausi sitten laitettiin kamat kassiin ja lennettiin pitkäksi viikonlopuksi Britteihin. Matkan agenda oli miehimyksen mieltymys jalkapalloon, jota hää kävi sitten katsomassa. Itse reissasin mukana turisti- ja shoppausmielessä. Ihme kyllä en osanut sitten kuitenkaan mitään, mutta toinen sijoitti lempiseuran faniputiikin tuotteisiin sitten sitäkin enemmän. 

Matka oli mainio! Joka päivä satoi vettä, tietenkin kun ollaan sillä saarella, mutta kuitenkin joka päivä paistoi myös aurinko (jota paikalliset ihmettelivät ratikassa ääneen). Saatiin heilua omaan tahtiin kaupungilla ilman tiukkoja aikatauluja, syötiin kamalan hyvää ruokaa ja fiilisteltiin kaupunkia, joka on nätti ku mikä. Jos tykkää semmosesta steampunk henkisestä industrial arkkitehtuurista, niin täältä löytyis.

Kaunis kaunis vanha hotellimme vanhan kaupungin iltahämyssä.
Oli muuten halpa ja se näkyi hyvin brittiläiseen tyyliin huoneen vessan tasossa.
Oli melko eeppistä nimittäin.Naapurimme oisteribaari.
Pakollinen ruokakollaasi:


Industrial romantiikkaa:
 

Chinatown Manchester:Pala Rooman aikaista muuria. Hyvin ol poijat rakentanu.

Joku tönö tai areena tai joku emt.
No oli se hieno. Meidän tour guide oli muuten hiano miäs.

Semmonen reissu. Hienoa oli ja päällimäiseksi jäi erityisesti mieleen se, miten paljon ehti tehdä ja nähdä ja kuinka moni natiivi kommentoi meidän aksenttia ja kuinka ravintolassa yks miäs luuli toveria tarjoilijaksi ja miten kiva oli ajaa ratikalla tommosten siltojen yli ja miten siellä oli ihmiset ystävällisiä.

Minnekkäs sit matkustettaisiin viikonlopuksi?:)

p.s. Onko bloggerin kuvanlisäys ohjelma täysi susi vai onko vika minussa?

*

We went on a weekend trip to Manchester, GB. It was such a great mini-holiday, we saw many things, visited many places and ate a lot good food! Nice memories. What is the next destination?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...