2013-01-14

DIY turkoosin pinnatuolin maalaus

Heti alkuun on syytä ihmetellä ääneen sitä miten KALLIITA pinnatuolit ovat nykyään että oikeen huhuh!

Tästä järkyttyneenä pohdin kyseistä aihetta ääneen eräänä aamuna työpaikalla, jolloin kollega ilmoitti iloisesti, että hei, mulla on yksi ylimääräinen, haluatko ostaa? Ja halusinhan minä! Ku vieläpä halavalla sain! Pinnatuoli plus pikkujakkara löysivät nimittäin tiensä uuteen kotiin huokeaan 20 euron hintaan.:)


Hiano.


Sitten pitikin miettiä että no mitäs tälle nyt tekisi sitten.Että näin. Ainakin toisen kerroksen vielä maalaan sitten kun jaksan.

Tuota maalia jäi vielä aikamoinen purkki, kun piti tehdä sekoite, jota ei saanut pieninä määrinä. Eli jos joku toveri tahtoo maalata jotain minttujäätelönväriseksi niin täällä tätä ois.:)*I bought this white beautiful chair from my co-worker for only 20€ with other smaller chair. Then when I got it home, I decided to do something with it so I painted it turquoise/mint. It's like a candy.

3 kommenttia:

  1. Oi ku HIANO! Ja ihanat yksityiskohdat on nuo pikkiriikkiset lovet jaloissa ja noissa reunimmaisissa pinnoissa. Tyktyk!

    VastaaPoista
  2. Kiitosh ja eikö ookki!:D Ja ennenkaikkea halapa! Mut toimii kyllä hyvin tässä pikku olohuoneessa, ei oo liian raskas. Vielä kun sais vaihdettua tämän ihanaisen ruskea lattian...:)

    VastaaPoista
  3. Halapa (ja kierrätetty!) huonekalu on kiva. Tuemme sydämellisesti. Ruskean lattian voi peittää nurkasta nurkkaan matoilla! :D ...Tai sanomalehdellä.

    VastaaPoista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...