2013-01-28

Rytkysiä

Malttamattomana olen odotellut milloin olisi sopivasti päivänvaloa (pitene päivä jo pitene!), aikaa ja energiaa kuvata uusia postista putkahtaneita paitojani! 

Tilasin tuossa taannoin nimittäin ihan uudesta nettikaupasta kaksi hurstia, jotka ovat aivan iiihania. Toimitus Sheinside-sivuilta tapahtui ongelmitta, vaikka tilausseurantakoodi ei jostain syystä ottanut toimiakseen enkä voinut vaikoilla missä päin paketti kulloinkin matkusteli.





Toinen tapaus on jo hieman ryppyinen, koskapa käytin sitä jo töissä.



 

Olipa muuten aika kylmä parvekkeella kun näitä kuvailin. Kysytte varmaan, että no oliko pakko kuvata parvekkeella. No oli, koska sisällä valo on keltaista ja tunkkaista, ulkona kirkasta ja parvekkeen tiiliseinä ol hieno taiteellinen tausta vaattehille. Nii!

Parveke on yksinäinen ja heitteillä ja odottaa varmaan yhtä palavasti kun minäkin, että tulisi jo KEVÄT ja saisi laittaa kukkia multiin ja pehmusteita penkkeihin. Snif, no kyllä se siitä. Kohta on jo helmikuu ja sitten tuleekin jo äkkiä maaliskuu ja sitten huhtikuussa alkaa jo tuntua oikeasti keväiseltä. 

 

Kirkas valo jatkui pinnatuoliin asti, onpa se ihana.


*

I ordered two shirts from internet-store Sheinside and the shirts are greeaaaat! Oh I wish the spring would come faster because the balcony looks so cold and lonely. I want to put there some plants and pillows.. And one more picture of the new turquoise chair!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...