2013-01-23

Kotikatsaus

Tunnistaakohan neiti J vielä tämän minulle joskus vuosia sitten lahjaksi antamansa boksin?


Valkoisessa on se vika, että se menee niin äkkiä likaiseksi. Siihen tippuu jotain, astut sen päälle rapaisella saappaalla, roskat ja nöyhtä liimautuvat siihen ja pienimmätkin röpöstelyt erottuvat takulla. Mutta onhan se vaan nätti väri. Kivasti tätäkin kolkkoa koloa piristää.

VOI kun olisi jo kesä ja pääsisi mattopyykille. Öö en voi uskoa että kirjoitin juuri noin. Noh, pakko kai se on myöntää ettei tässä enää nuoria olla, ikä painaa ristiselkää ja aivotkin ovat lopullisesti kai nyrjähtäneet näille aikuisuus-raiteille. Täällä sitä höperönä istuu kiikkustuolissa ja odottaa tulevaa pyykkäystä. hohoo!

*

Here are a few photos from our home. I love white but it gets dirty so easily! I hope the summer would come soon so I could wash the white rug! Ah I'm getting old with such a weird dreams.:)

9 kommenttia:

 1. Vau tuo kirppiskorurasia näyttää tosi hyvältä! Ja kateudella ihailen tuota siun korukokoelmaa ja niiden esillepanoa jajaja aij että. Kun itekin tekis mieli saada korut jotenkin fiksusti johonkin esille, mutta kun en nyt oikein tiiä enkä näe että mitenkäniinku.

  Mutta siis että mattopyykki. Dude, I know exactly how you feel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä tuli ihan ältsin pähee vaikka olihan se myrkynvihreäkin aika kuuli noin niinku.:D

   Haha joo onhan noita helyjä kertynyt! Vielä kun ois aikaa ja älliä käyttää noita kaikkia. Jos ei muuta niin ainakin on nätisti esillä haha. Mut on muuten aika iso loota menossa ensi kesäksi myyntiin torikirppikselle. Siltä voi sit kahtoo josko ois kivoja..:)

   Yhteiset pyykkäykset bendeles!:D

   Poista
  2. No bendeles, pyyggäillään mattoja ensi kesänä kivasti! En vaan tiiä missä, kun ne kai aikoo poistaa ne kaupungin mattolaiturit. No mennään maalle, ei se siitä oo kiinni!

   Ja bendeles, pitääpä muistaa sitten hyökätä apajille. Kesä ja kirppis, eihän tässä oo enää kun vajaa puoli vuotta siihenkään lystiin! :D

   Poista
  3. JOO siis Antti sanoi että niiden takapihalla kuulemma aina pyykkäävät muovien päällä eli sinne sit joku kaunis päivä huhkimaan!:D

   Poista
 2. Heeeeei miäkin haaveilen jo mattopyykistä! Toisaalta miä oonkin jo 90 prosenttisesti mummoutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten se kuuraus tuntuis nyt niin terapeuttiselta!:D Ihan ihme homma. Mutta mummodutaan kuule samaan tahtiin vaan.:D

   Poista
 3. Neiti J!!! Oonko se minä? :D Mietin just tässä nimittäin et "onpa ihanan näkönen marimekon servetti - mullakin oli tollasia" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oot just sä!:D Haha hienoa että tunnistitte itsenne! Joo siis tommosen sä joskus annoit mulle lahjaksi, oiskohan yläasteella ollut... On toiminut vuosikaudet korurasiana!:) KIITOS VIELÄ IHQJOSSU!

   Poista
  2. Voi että <3 Niin söpistä!!! <3 hihihih.

   Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...