2014-07-29

Fillari herQuu!
Hei kamut, talouteen saapui aivan jumalainen kaunotar!

Ensimmäistä kertaa aikuisiälläni omistan uuden pyörän, ihan minulle itselleni ostetun. 

Ei ole mummon vanha, ei ole kumi puhki, ei kello rikki. Jalkajarru ja yksi kappale käsijarruja pysäyttää kulkupelin varmasti ja turvallisesti, runko on kevyt kuin höyhen. On etuvaloo ja takavaloo, tarvitsee vain napista painaa hei. Vaihteita on kaiken kaikkiaan seitsemän ja vielä kun opin veivaamaan niitä oikeaan suuntaan, helpottuu matkanteko entisestään. Ja tää väri on muuten matta koralli ihan btw.


Pyörän hankkiminen aiheuttaa muuten ihmeellisiä lisäkuluja. Kun on jotain uutta ja ihanaa, sitä pitää suojella kuin kukkaa kämmenellä. Pitääkin piakkoin ostaa fillariin U-lukko, jolla kaunokaisen voi juntata rungostaan kiinni betonipossuun tahi muuhun jykevään kohteeseen. Lisäksi pitäisi hommata pyöräilykypärä, kestävä mutta tyylikäs mutta edullinen. Etsinnät jatkuvat...

Nyt on ehanuus on saapunut viimein kotosalle on tietenkin luvattu ukkosta ja salamointia, enkä pääse toteuttamaan yhtäkään kesäisistä polkupyöräreissuistani, joita olen suunnitellut. Miksi sää miksi? Ehkä jo ensi viikolla pääsemme vierailulle Hatanpään Arboretumiin. 

Suojautukaa ukkoselta!

*

Bicycle love.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...