2014-07-26

Flea Market Love

Tänään oli oikein oikein hyvä päivä. 

Alunperin oli tarkoitus suunnata Helsinkiin, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja vietämmekin koko viikonlopun kotosalla. Erikoista! Viimeksi toukokuussa olemme olleet kummatkin vapaalla ja kotona Tampereella lauantai-sunnuntai akselilla.:) Käppäilimme kaupungilla ja kaupoista lähti mukaan kaikkea peruskauraa, sukkia, legginssit jne. 

UFF:ilta löytyi kuumat DC:n varvassandaalit, uuh! Olivat hei halvat.Sandaaleille on käyttöä, sillä omat flipflopit ovat tuntemattomassa kohteessa X. Samassa paikassa ovat miehenkin släbärit ja meikän muutamat ballerinat. Epäilen, että the muutto on syönyt jonkin kenkäpussin syövereihinsä ja kengät löytyvät sitten joskus jostain.


Sandals / DC Shoes second hand

Kaupungilla oli melkoinen hiki all the time! Onneksi Koskikeskuksen Minetin Jäätelöbaari palveli. Otin pallon Rocky Roadia, mutta seuralaisen valitsema Nutella oli kyllä ihan liian hyvää, annoskateutta saattoi olla hieman ilmassa... Tiedän kyllä, mitä seuraavalla kerralla otan!

Vaeltelun jälkeen suuntasimme (vihdoin) Finnkino Plevnaan katsomaan The Grand Budapest Hotellia, koska Wes Anderson, daa. Oli se hieno. Leffan jälkeen kebabbia, pizzaa ja kotiin. Sitten kultti-leffa Kolmannen asteen yhteys. Sitten hieman olutta ja valkkaria. Kohta jalista netistä.

Mitä tähän enää voi lisätä? Paitsi sen, että huomennakin saa nukkua pitkään, sillä on vasta sunnuntai! Mahtavaa.

*

Have a relaxing weekend.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...