2014-07-20

les Bicyclettes

Ei, ette ole muuttuneet kuumuudesta höperöksi - tätä blogia tosiaankin päivitetään jälleen! Kuukauden blogipaussin jälkeen herännyt kirjoituskiinnostus kielii siitä, että on harvinainen vapaa viikonloppu oman kodin suojissa. Ei reissuja, ei vieraita. Vain minä ja armas tietokone.

Eilen puunattiin kahden viikon aikana kertynyt pöly ja kuona asunnon nurkista. Tänään voi siis ottaa rennosti ja nollailla, suunnitella hieman loppukesän tekemisiä, ehkä pyöräyttää astianpesukone hurisemaan taustamusiikiksi, mutta ennen kaikkea vain olla. Ilman aikatauluja. Kuunnella pihalla mekastavia lintuja. Mietiskellä kulunutta kuukautta.

Olemme saaneet kestitä hurjan joukon vieraita läheltä ja kaukaa. Mikään ole sen parempaa, sillä se kai tarkoittaa, että me ollaan ihan ok, kun niin moni on halukas tulemaan kylään.:) Jee! Tai sitten se on se Särkänniemen kutsu...


No oli miten oli. 

Eräällä käppäilykierroksella sattui Tallipihan Vahdin talosta löytymään olohuoneen seinälle piristävä pyörä-aiheinen juliste. Kyllä entivanhaan osattiin polkupyörätkin suunnitella niin kauniiksi että... Vahdin talosta lähti kaverinkin kotiin yksi juliste, vaikka monia potentiaalisia ostettavia olisi ollut maailmankartoista aina hyönteisaiheisiin saakka. Kannattaa käydä tarkastamassa puodin julistevalikoima, hinnat eivät päätä huimaa.


Leppoisaa sunnuntaita, toverit!

p.s. Lisää fillareista ehkäpä lähiaikoina.:)

*

Poster les Bicyclettes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...