2014-08-02

Parvekkeella


Kesähelteet ovat herättäneet mielenkiinnon mööbleerata myös parveketta parempaan kuosiin. Asunnon parveke on melko karuhko tapaus, on metalliputkia, peltiä ja laastia sataa ylemmältä parvekkeelta, mutta puusäleikkö jalan alla on mukavan tasainen ja aurinko paistaa parvekkeelle koko päivän. 

Kukkia onkin muistettava juottaa joka päivä, tai ne kuukahtavat kuumuuteen. Muratti on voinut oikein hyvin vaikka hellettä on riittänyt.


On jo elokuu, toverit hyvät. Illat pimenevät ja kynttiläkausi lähestyy.


Parasta tekemistä kukkien kasvun seuraamisen lisäksi parvekkeella on kyyläys. Koska takapihamme on autoista vapaata aluetta, eikä jalankulkijoitakaan kovin usein näy, kyylään naapurimme kissaa Pasia. 

Pasi omistaa koko takapihan ja on oikein arvoisa ja mukavanoloinen tapaus. Pasi puolestaan tarkkailee meitä ja muita ohikulkijoita. Kun vieras kissa saapuu reviirille, on jännyys huipussaan. Eikun popparit esiin ja ihan kuin kissavideoita katselisi. Mutta livenä!Kissa-Paparazzi.Eilen perjantaina kävimme töiden jälkeen Lidlistä muutaman oluen ja asettauduimme Ratinaa vastapäätä rantaan kuuntelemaan Blockfestin artisteja. Ilta oli kaunis ja fiilis hyvä. 

Pakko todeta, että Snoop Dogg on vaan ihan äijä ja kuningas. 

*

Balcony decor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...