2014-06-03

Kesärentoilua.

Hui, viime postauksesta on ihan kamalan kauan aikaa, melkein kuukausi. Ajattelin korvata viime viikkojen blogihiljaisuuden päivittämällä kännykkäkuvista kootun hervottoman mash-upin iloksenne. Nyt nautitaan!


Norjan ankkaa alá Nordic Gastro Pub. En kestä kun tää on niin hyvää ja halpaa ja palvelu on niin rentoa ja näitten terassi on semmoinen ihana varjoisa ja liikenteenmelun ulottumattomissa. Lemppari!


Kerrankin Corona, ei aina se Sol.Tällä kuvalla voi kiduttaa toimistossa ahertavaa ystävää.


Muutama viikko sitten täällä päin vietettiin siideriviikkoja. Tässä mahtavanhyvää irlantilaista omenasiideriä, ei ollut liian makea eikä esanssinen!
Kesähelteellä kannattaa ottaa muutaman kamun, kävellä jalkapatikassa Särkänniemeen ja ottaa pari huurteista. Voin sanoa että maistuu!


Jos on oikein kuuma, voi ottaa vahingossa suoritetun pikapulahduksen suihkulähteeseen. Mutteioopakkohei. Yleisön viihtyvyys on kuitenkin taattu.Mitä muuta voin suositella, on risteilyt. Tässä menomatkan kalsakka Näsijärvi ja paluukyydin leppeä aallokko kera kauniin taivaanrannan.


Ehdotonta rentoutusta ovat omat kumpparit ja pihatyöt, kuten kukkien istutus ja sellaisen ihmevempeleen käyttö kuin voikukkarauta! Tiedättekös mitä sillä tehdään? No sillä ergonomisesti pystyasennossa revitään juurineen voikukat huithittohon. Erittäin rentouttavaa touhua.


Äidin omenakukat on vielä niin vaavit.

Näin täällä, kohta lisää kesän pääsisällöstä eli harjoittelusta.

*

Summer relaxation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...