2014-06-14

Paardit

Tänään ajetaan itäiseen järvimaisemaan juhlimaan erästä rippilasta. Toivottavasti ilma on sunnuntaina heleä, aurinkoinen ja koivut tuoksuvat. Tuleekohan kirkossa taas itku... Paardit on kyllä parhaita eikä automatkakaan tunnnu hassummalta, jos sää suosii.kengät Dr. Scholl's / laukku Bianco / huivi Kekäle / vyö Cubus
sormus mummon / korvikset menneisyydestä

On hauskaa todeta, että omistaa korkeakorkoiset kengät, joissa jaksaa juhlia vaikka läpi yön. Julistan tämän yhdeksi aikuisuuteen siirtymisen tunnusmerkeistä. Nämä ruskeat Dr. Scholl's sandaalit ovat juuri sellaiset mainiot juhlakengät, eivät purista ja ovat oikeasti jalassa hurjan mukavantuntuiset. Kengät ovat palvelleet monissa pippaloissa eikä ikinä ole tullut kipuja. Kiitos siis sille nettifirman työntekijälle, joka epähuomiossa lähetti nämä minulle valkoiset tennareiden sijaan! Tennaritarve unohtui sen sileän tien, kun sain nämä kaunokaiset jalkaani.

Jalkojen hyvinvointiin kannattaa panostaa. Sanotaan yhdessä ei kamalille, kivuliaille korkokengille ja liian kapeille lesteille ja sanotaan kyllä tukeville koroille sekä mukavalle muotoilulle!

*

Party time, excellent.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...