2014-06-13

Arpaonni suosi jälleen


Ahkera arvontoihin osallistuminen tuotti jälleen tulosta, kun onnetar järjesti kohdalleni voiton Vihreän Talon Annikan järjestämästä Kekkilän viljelulaatikko arvonnasta. Aikaisempi voittohan tuli jokunen kuukausi takaperin Snowlandin Tarjan järjestämästä Pentik-arvonnasta. Ai ai, kyllä nyt minua hellitään.

Finnish Design Shop toi Kekkilän viljelylaatikon kotiovelle saakka, mutta en tiedä miten olin muka laatikon mittoja pikku parvekkeellemme oikein sovittanut, sillä eihän se sinne sitten mahtunutkaan. Mutta ei hätiä mitiä, otimme laatikon mukaan automatkalle Itä-Suomeen ja se löysi paikkansa äiteen terassilta.


Musta laatikko sopi terassille kuin nakutettu ja se sai jo kukan jos toisenkin asukikseen. Onpa ihanaa kun on kesä ja saa laittaa kukan multaan. Täällä meillä parvekkeelle tosin porottaa päivän mittaan melkoisesti ja unohdan aina kastella kukkaset ennen töihin lähtöä. Sitten iltapäivällä kotiinpalaajaa on vastassa muutama kärventynyt rehu henkitoreissaan. Sääliksi käy. Onneksi omat kukkaset ovat jotakin ihme supermies-sortamenttia, sillä olen aina saanut ne tähän mennessä virvoitettua takaisin elävien kirjoihin tilkalla vettä.

*

I won this flower box and gave it to my mother.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...