2013-04-21

Miksi Sinun ei tulisi koskaan liittyä Huuto.nettiin


Maailma on täynnä kaikenmoista tavaraa. Tämä fakta tuppaa välillä ahdistamaan, välillä taas on kiva, kun itse saa osansa tästä tavaramäärästä.

Olen havainnut, että sillä mimmosta kamaa kotiinsa roijaa, on väliä. Jos se on semmonen ihan ookoo, välttävä, kun oli pakko jotain ostaa, niin jossain vaiheessa sitä tulee se tilanne eteen, että kama vaihtaa paikkaa ja se siirretään kaappiin piiloon häpeämään tai pakataan varastoon odottamaan loppusijoitusta. Jos kama sitä vastoin on himoittu, sillä on tarina, se merkitsee jotain, on se tullut jäädäkseen. Kamasta pidetään tällöin huolta ja se lisätään testamenttiin odottamaan perinnönjakoa.

Minusta on tullut toisin sanoen keräilijä. Ai jai. Tämä ei ole mikään helppo harrastus, sillä se vaatii loppuelämän ajan säännöllisiä kirpputorikierroksia, netissä pörräämistä ja rahanmenoa. Huh.

No mutta. Ostin kaksi hienoa perittävää retrokamaa Huuto.netistä. Kyseinen nettisivu on oikein turmiollinen paikka, sillä siellä saa sitä rahaa palamaan kyllä tuhdisti, jos on resursseja tai vain sillä tuulella.:)

Hankintoja ovat:Keltainen Aarikan Riemuraita
sekä Arabian Kerttu Nurmisen Alibaba-öljylamppu.

Olen kyllä kamalan iloinen ja tyytyväinen näihin ihaniin ostoksiin. Kirpputoreilla käydessä ei nimittäin ole sattunut näitä kohdalleni ikinä, joten on se helppoa, että voi sitten netin ihmeellisestä maailmasta löytää kaunista ja retroa ja tukea samalla kierrätyksen jaloa periaatetta.

Kiinnostuksen kohteiksi on retrokaman puolella noussut Okki Laineen Kupittaan Savelle tekemät mustavalkokuvioiset astiat ja maljakot,  Nanny Stillin keltainen Grapponia-sarja, jota yritinkin jo huutaa mutta hintavaraus ei ylittynyt, Heikki Orvolan Miranda sekä tietenkin Esteri Tomulan kuvitukset. Laatutavaran sivuilta voi hieman hakea tuntumaa hyväkuntoisen retrokaman hintoihin uh.

Joten jos mummolan vintiltä löytyy erikoisennäköistä lasia tai muita ihmekuppeja tai jopa värikästä mutta laadukasta muovitavaraa niin älkää heittäkö pois!:D Se useinkin voi nousta arvoon arvaamattomaan keräilijöiden keskuudessa.

*

I bought these two from online auction; first Aarikka's Riemuraita jar and Arabia's Alibaba-oil lamp design by Kerttu Nurminen. Aw. So happy now.:) I'll force my children and grandchildren to inherit these when the time comes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...