2013-04-03

Ajatuksia kodista

On niin kauhean kamalaa ja ihanaa suunnitella tulevaisuutta.

Toisaalta on kiva kokeilla uusia juttuja, mutta toisaalta jännittää, että muutos tuokin tullessaan enemmän negatiivista kuin positiivisia. Kun nytkin on jo niin kiva ja hiano elämä, entä jos pilaan sen ihan noin vaan, hups. Pidän rutiineista ja toistosta, turvallisesta elämästä, josta voi repäistä sitten huoletta vaikka ulkomaille. Siksi tämän kevään suurin jännyyden aihe on oikeesti aika iso juttu ja monelle niin tuttu eli tietenkin yhteishaku.

Jos pääsykoe menee hyvin, niin ensi syksynä olisi edessä muutto Tampereelle. Koko ikänsä Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon erämaissa viihtyneenä on Suomen keskinen ja läntinen osasto itselleni täysin kesyttämätöntä seutua. Uusi kaupunki, uudet ihmiset. Uusi koti.

Jos pääsykoe ei mene hyvin, niin ensi syksynä olisi edessä muutto vanhan kotikaupungin sisällä. Nykyisen kaksion sopimus umpeutuu, joten uutta kämppää pitäisi ruveta tiirailemaan, mieluiten saunallista, siistiä ja halpaa keskustan alueelta. Helppo homma! Vanha, rakas kaupunki, vanhat, rakkaat ihmiset. Uusi koti.

Kumpaistakin ajatusketjua yhdistää ajatus kodista, omasta pesästä ja kotikolosesta, josta käsin taistella tulevaisuuden tuulimyllyjä vastaan, punoa maailmanvalloitussuunnitelmia ja viettää ihkuja kotoiluhetkiä.

Illan aiheena siis koti-inspiraatio:


pictures: Ikea

Kotini on linnani ja silleen.

*

I've been thinking and planning about our move next autumn. Either to Tampere to study or to a new apartment in our current home town. It's exciting to move to new city but then I have to leave my beloved friends behind. Still, it's nice to plan new home. So some inspiration pictures here..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...