2013-04-22

Kevätkenkärock

 

 
Even&Odd, Vagabond & Pier One

Kevät tuloo ja rapakot roiskuu mutta meikätyttö se vaan haaveilee puhtaanvalkoisista tennareista.:) Ai miten järkevää! 

Nykyisin palvelevat nk. "valkoiset" Converset ovat jo kyllä niin kulhataneet, että niiden käyttäminen töissä alkaa olla aika noloa. Kumipohja on rikki, nauhat virttyneet ja väri jotain harmaan ja kellertävän rajoilla. Ehkä on aika ostaa uudet kengät. Ehkä ei.:D

Nooo vielä on kesää jäljellä, jos ei tässä kuussa niin ensi? Sitten pitäisi vielä päättää että mitkä näistä on ne THE kengät, joissa hiihdetään seuraavat 3-4 vuotta putkeen joka kevät, kesä ja syssy.

*

I'm dreaming of new white sneakers although spring time usually always means muddy pools all over the place. But my old ones are so .. old. And certainly not white anymore! So maybe this month or next I'll have new ones.

2 kommenttia:

  1. Durr jostain syystä nuo alhaalla vasemmalla olevat on jostain syystä aika pähheet! Oikeanpuoleiset on myös jees, yläriville en oikein lämmennyt. :D Waah tää ei kyllä auttanut yhtään tennarihimotukseen. Mie tahon ne harmaat lacostet. Nyyh. (Mie + lacostet = wtf?)

    VastaaPoista
  2. Lol dude mie just totesin että ehkä ei noi alhaalla oikealla ja ehkä mieluiten jommatkummat ylärivistä!:D Noi vasemmalla ylhäällä ois kaikista halvimmat... Haha noo kattoopi kun saan kokeiluun ne.^^ Joo lacostet oumai! Mut hiano merkki, eipä siinä.:)

    VastaaPoista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...