2013-04-27

Kirppikseltä löytyy.. samoin henkalta.

Kun oli puhe niistä kengistä niin kyllä kirpputoreillakin toisinaan lykästää! 

Näitä kaunokaisia ensin kokeilin ja meinasin jo jättää niille sijoilleen, mutta onneksi otin mukaan kokeiluun kotioloissa. Ovan niin ihanan.. punaiset.:) Kiitos myyjälle, joka näistä vähän käytetyistä skloboista halusi sopuhintaan luopua.Toinen viimeaikainen the hyväostos oli eilen henkan alesta mukaan tarttunut pitkähihainen kukkapaita. Sopivan juhlava tuleviin rippijuhliin ja vain 5 euroa. Jei! Tämähän sopii myös töihin omg.


 

Mikä juttu se muuten on, että jokaikinen nätti paita on nykyään hihaton? Onko se sitä muotia? Entä jos hihattomuus ei pue minua, mistä saa hihallisia kauniita paitoja? Sitäpaitsi täällä kylmässä pohjolassa, jossa kesäkin on hyvässä lykyssä kylmä mutta vähäluminen, ei oikeastaan tee mitään hihattomilla paidoilla, kun aina joutuu kuitenkin sellaisen päälle vetämään teepaidan tai villapaidan tai toppatakin riippuen kesän säästä.

Sitten on nämä pikku pikkuiset shortsit. Voisko joku ehkä tehdä semmoisia vähän pitempilahkeisia malleja. Ehkä? Joissa tarkenisi. Eikä tarviis pelätä, että tahattomasti viuhahtaa noin vaan keskellä katua. Ei siinä jos ei uskalla, tietenkään. Niin ja ainahan voi laittaa shortsien alle sukkahousut tai vaikka ne toppahousut.

Nämä tämmöiset kesän sesonkivaatteet on tietenkin tosi mukavaa vaihtelua talvivaatteille ja sellaisia ostaessa tulee aina olo, että jospa tänä kesänä ne sais jopa laittaa päälle, eikä vaan unelmoida siitä kuuluisasta ihanasta hellesäästä. (Muistan että semmoisiakin kesiä oli, silloin joskus nuoruudessa.) Muutoin näiden kesävaatteiden oston jälkeen tulee vaan tarve ostaa joku rantaloma tai jotain, että vaatteille tulee käyttöä. Sitten voi ruveta miettimään miten kalliiksi jotkut alesta ostetut riistohalvat bikinit oikeastaan tulee.

No tulipa katkeraa tekstiä.:D Ja minä kyllä ihan innolla odottelen sitä kesää, oikeesti.

*

I bought these red shoes from flea market! So pretty and red and cheap and little used. And this flower shirt is from H&M sale, only 5 euros. Now I have something to wear at up coming confirmation yey. And what's up with this sleeveless fashion I've seen lately? I want shirt with sleeves dammit. Those kinda shirts are quite useless in Finland where the summer is short but hopefully not snowy. Same goes with shorts with short legs. Oh well, maybe you can use them wool pants under shorts... I am not bitter!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...