2013-12-02

Lahjakorttia tuhlaamassa.


Hei toverit!

Kerron teille nyt hyvänmielen joulutarinan.

Olipa kerran Tarja, joka jo jokin aika sitten piti pienen blogiarvonnan, jonka voittaja sai Pentikin-lahjakortin. Eräs Laura, joka ei koskaan voita missään mitään, voitti ja muttei saanut lahjakorttia käytettyä sitten millään. Sitten Laura päätti odottaa uuteen asuntoon muuttamista, jolloin selviäisi, mitä tarpeellista tavaraa kotiin tarvittaisiin. Koitti joulukuun alku ja sen kunniaksi Laura otti härkää sarvista, meni Pentikkiin ja osti itselleen muutaman etukäteisjoululahjan.


Mukaan kaupasta tarttui metallikehikossa roikkuva lasituikku ikkunaan ripustettavaksi..ja beige-valkoinen Kairo-matto keittiön lattialle.
Jos Laura miettisi ajatuksen kanssa, niin vaalea matto aseteltuna lieden eteen ei varmaankaan olisi se kaikista fiksuin ratkaisu, mutta mukavuus ennen kaikkea. Onhan se aamukahvi kivempi keittää, kun jalan alla on pehmoinen matto eikä viileä lattia. (Sitä paitsi onhan tämä vaan niin nätti.) 

Ja jos se nyt sattuu talven aikana sottaantumaan pahasti niin sitä suuremmalla syyllä Laura voi innolla odottaa sitä surullisen kuuluisaa "seuraavan kesän mattopyykkiä". (Ehkä jonain vuonna sekin toteutuu.)

Näiden itse itselle hommattujen ennakkolahjojen jälkeen ja joulukuun toisen päivän kunniaksi Laura kävi etsimässä koristeet ullakolta ja laittoi ikkunaan ensimmäisen jouluvalon. Ah onnea!

*

I won a gift token from a blog draw a few months ago and decided to spend them today at Pentik. I bought a candle holder and Kairo-carpet. Oh X-mas presents in advance!

2 kommenttia:

  1. Oi! Ihanat lahjat ostit ja ihanan postauksenkin teit. Tuli niin hyvä fiilis tästä :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itsellesi ihanasta arvonnasta!:)

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...