2013-12-08

JoulukuuJoulu on taas, joulu on taas! Tai ei aivan vielä, mutta kohta.

Opiskelijoille joulun lähestyminen tarkoittaa hurjaa määrää palautuspäivämääriä, aloittamattomia luentopäiväkirjoja, unohtuneita esseitä sekä ryhmätöiden tekemistä tuskanhien kirvotessa otsalle. Ai niin ja sitten olisi myös muutama tentti. Työelämän ihmisiä varmaan rassaa se, josko jouluna saa lomailla ollenkaan ja minä päivinä. Ja jos on asiakaspalvelutyössä, stressaantuneiden asiakkaiden kireys saattaa tarttua omaan puseroon. Näiden päälle pitäisi suunnitella jonkinlaisten joululahjaostosten tekemistä ennen suurta antamisen ja saamisen juhlaa.


Mutta ällös huoli, sinä pieni hauras ihminen. Unohda kiire, unohda huoli siitä, onnistuuko joulukinkku vai ei, lähetitkö joulukortit ajoissa ja onko koti putipuhdas, paraatikunnossa ja kauniisti sisustettu viimeisempien trendien mukaisesti. Jouluaattona käperryt jouluvalojen loisteessa glögimukisi kanssa sohvan nurkkaan ja ulkona on sininen hetki. Muuta ei tarvita.

Sitä paitsi itseään voi ja pitää hemmotella jo ennen joulua.

Mene kahvilaan, osta suklaata. Ota mukaan toveri. Rauhallista joulukuun jatkoa.

*

Before Christmas the best thing to do is to forget the stress and all things you should be doing, go to coffee shop and buy some chocolate. Bring a friend.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo alin kuva! Vähänkö hyvä asenne kahvilanpitäjillä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin? Arvelinkin että saattaisit tykätä.:) Tule tule käymään täällä niin vien sinut tuonne ja voidaan sitten jutella toisillemme. *vink vink*

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...