2013-08-03

Todella KaunistaIhmiselle tulee joskus välillä silleen semisti huijattu olo. 

Mutta jos se on hyvä huijaus eikä paha, niin sittenhän se ei haittaa. Että jos on vaikka hyviä uutisia, eikä kerro niistä ihan heti ekaksi vaan vähän myöhemmin, niin sehän on ihan ok. Tai jos vaikka meinaa mennä naimisiin ja sitten pyytää kaikki kaverit viattomasti paikalle ihan vaan grillibailuihin takapihalle ja sitten tadaa, meillä oiski täs nyt hääjuhlat. Niin sehän on vaan ihan parasta. 

Niin kävi eilen minulle ja läjälle tovereita. 


Harhaanjohtava kakku: ilmeisesti ne halusi kyllä joo.


Ihmisiä on kyllä kamalan helppo johtaa harhaan.:) Vieraitten reaktiot vaihtelivat usein toistuvista: "Voi että.." ja "Siis oikeestikko?" aina "Tämä on kyllä kamalinta mitä ihmiselle voi tehdä, siis mä oon häissä t-paidassa ja shortseissa!" asti.

Päällimmäisenä mieleen jäi, että se oli niin kamalan kaunista. Ja että itkin enemmän mitä missään häissä ikinä. Ja että se oli hauskaa ja rentoa. Ja että tanssittiin hitaita hämärtyvässä kesäyössä. Ja että sulhanen suoritti agilityradan hienosti ukemein ja kuperkeikoin jonkin aikaa sitten leikatulla kädellä extempore suunnitellun morsiamenryöstön yhteydessä.


Todella kaunista. Todella ihanaa.

*

Yesterday we were invited to our friend's house for some BBQ... but actually it was a surprise wedding! It was so great. So beautiful. 

2 kommenttia:

  1. Waa kun mie meinaan täällä taas itkeä uudestaan kun selasin siun kuvat ja sit rupesin omiani laittamaan ja nyt vielä tämä ihana postaus ja voi elämä kun elämä on ihanaa ja toverit on ihania ja rakkaus se vastaa ihanaa onkin <3 Ja ala-astehitaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, minäkin oon päivän aikana välillä just kuvia katellu tippa linssissä että wää miten ihanaa! Meistä on tullut vanhoja.. Minähän nyyhkin esim. rippikirkossakin nykyään joka kerta!:D

      Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...