2013-08-17

Epic DIY featuring botanical prints by Poppytalk


Tuunailut sun muut värkkäilyhommelit ovat hieman jääneet tässä kesän mittaan maalailujen ja taidejärkkäilyiden jalkoihin. Tänään taas tuli semmonen olo että hei, nyt mä kyllä haluan tehdä jotain ihan omilla pikku kätösillä. Ou jee!:)

Toimien kohteeksi valikoitui tällä kertaa jo aikaisemmin tuunailun kohteenakin ollut, alkunperin puunvärinen, sittemmin mustaksi maalattu, nykyisin valkoisena viihtyvä, joskus muinoin kirpputorilta kotiin raahattu hylly/lokeroasia. Olen jo jonkin aikaa miettinyt hyllykön taustalle jotain kangasta taikka paperia, kun tuommoisenaan sen on ihan kiva mutta hieman kolhohko (onko tämä sana?).

 


Toinen mielessä pyörivä projekti liittyy kasviaiheisiin tauluihin ja printteihin akselilla höpsönkalliit mutta ihanat opetustaulut aina kasvien keräämiseen, kuivattamiseen ja tauluiksi väsäämiseen asti. Sain kuin sainkin yhdistettyä nämä kaksi tahtotilaa yhdeksi asiaksi, kaksi kärpästä yhdellä iskulla niin sanotusti!:)

Ehanat kasviprintit löytyivät Do it-tuunailublogin kautta ja ne ovat kanadalaisen design blogin Poppytalkin tuotantoa. Kasvikuvat saa ladata ilmaiseksi täältä! Kiitos Poppytalk kiitos.

Hieman huolestuneena laitoin muinaisjäännöspritterini tulostamaan muutaman kuvan kokeeksi, mutta melko hyvää jälkeä sieltä kuitenkin tuli. Varsinkin jos tykkää hieman hailakasta, ei supertarkasta tulostusjäljestä.


Tarvikkeet:
* liimaa
* sakset
* kynä
* mattoveitsi
* alusta Kuivata ennen leikkausta.

 

Osasin!Asioita joita kannattaa muistaa: 1) Suojaa työtaso (tämä pälkähti omaan mieleen vasta liimausvaiheen puolessavälin) 2) Varaa viereen talouspaperia, jolla pyyhkiä ylimääräinen liima pois 3) Etene rauhallisesti vaikka miten menisi pieleen ja katastrofinainekset leijuisivat ilmassa, varsinkin jos olet melkonen käsi tämmösissä hommissa (kuten allekirjoittanut).

Ja näin! Hieno tuli.

*


One successful DIY project executed once again! Free botanical prints downloaded from Poppytalk blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...