2015-08-23

Aika maalataHui blogi on ollut tauolla koko kesän, vaikka ajattelin päivittää sitä ahkerasti lomailun ohessa! Blogihiljaisuus on nyt aika päättää ja kertoa hieman kämpän tapahtumista.

Kuten kuvasta voi havaita komeilee keittiössä uusi ruokapöytä. Vanhan myin Tori.fi sivustolla ja uusi taitettava malli löytyi Ikeasta. Tarkoituksena oli ostaa taso, joka mahtuu myös pieneen keittiöön koska Helsingin kodissamme on vähemmän neliöitä nykyiseen verrattuna. Koko keittiö on nyt tuntunut paljon valoisammalta, kun vanhan ruskean tilalle saapui vaaleampi taso. Lisäksi olen ilokseni huomannut, että nyt myös kiltisti aterioimme keittiönpöydän ääressä, mitä ei aikaisemmin tapahtunut milloinkaan.
Huomaatteko myös mikä muu keittiössä on muuttunut? No ehkä tämä on hieman liian vaikea kuva-arvoitus, joten sanon ihan suoraan että tietenkin seinäkello! 

Saimme joululahjaksi hienon traktoriaiheisen seinäkellon isäpuoleltani. Se oli oikein mainio kello, mutta jotenkin koin että se ei ehkä täysin sopinut siihen tyylisuuntaan, jota sisustukseemme hain. Soitinkin vähän aikaa sitten kotipuoleen ja kysyin voisinko maalata kellon mieleisemmäksi ja lupa herui ilman sen suurempia mukinoita. Akryylimaalia vaan pintaan ja voilà!


Jotensakin tälleen.

Muutto lähestyy ja olen tänään virallisesti aloittanut pakkauksen. Näillä mennään ensi viikko joten wish me luck. Onneksi menoa siivittää hyvä tsemppimusiikki, jota saa popitella täysillä omassa rauhassa.

Hyvää alkavaa viikkoa!


*


New kitchen table, new clock paint job DIY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...