2015-06-16

Ra(i)kkautta



Taivaalla vaeltaa tummia pilviä ja jossain idässä on kai tänään tullut rakeitakin, mutta olohuoneessa on suhteellisen valoisaa. Pari viikkoa sitten pestyillä ikkunoilla saattaa olla osuutta asiaan.. Tällä kertaa ne pestiin yhdessä tuumin, viime kerralla pesuhommissa heilui yours truly. Kohta tästä kai muodostuu ruutiini ja sitten voidaan pestä ikkunat vaiks kahdesti vuodessa, vaimitärakas?





Muutenkin olohuoneessa näyttää extraraikkaalta. Sohvatyynyjen päälliset käytettiin pesulassa kemiallisessa pesussa ja sohva näyttää aivan uudelta. Jes, suosittelen puhtautta varteenotettavana sisustuselementtinä. 

Anttilan alelaarista tarttui mukaan pari Annon tyynynpäällistä ja torkkupeite. Sinistä ja minttua tietenkin. Milloinhan pääsen eroon tästä sinisestä kaudesta?

Pöydällä on kukkia kihlajaisten toisen vuosipäivän kunniaksi. Hyvin menee, hyvä me!

Lopuksi tietenkin ylpeydellä haluan vielä kiinnittää lukijan huomion itse verhoilemaani rahiin, joka on säilynyt täysin tahrattomana jo puoli vuotta. Aivan mahtavaa, jatketaan näin.




Olin ajatellut myydä vuodesohvan ennen muuttoa pääkaupunkiseudulle, mutta nyt tässä uudessa puhtaamassa lookissa se näyttää taas aivan mallikelpoiselta. Ehkä ensin pitää odottaa minkä kokoiseen asuntoon muutamme, ennen kuin päätän sohvan kohtalosta. Muitakin huonekaluja täytyy katsoa sillä silmällä, kaikkea ei ehkä kannata lähteä muuttamaan.

Onko kukaan muu muuten jo pessyt ikkunoita?


*


Living room.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...