2013-07-16

! Festivål !


HUI miten pitkä blogihiljaisuus tällä tontilla onkaan ollut. Yksi jokakesäinen kohokohta kuitenkin tuli ja meni, josta on pakko päästä jakamaan muutama sananen ja kuvanen:

Kyseessä on tietenkin oman kylän kesäinen musiikkifestivaali eli tietenkin festari eli Rokki eli Ilosaari. Tänä vuonna helli aurinko, näki ystäviä ja tuttuja ja oli aikaa muutamalle huurteisellekin. (Jotenkin noloa aloittaa postaus kuvalla, jossa on vin ja öl, ettehän luule että mää joka päivä..)

Eläkeläiset&triljoona humppamatoa.

 


Kaaheen kaanis Tähtiteltta, jossa mm. Sigur Ros.


Hiljainen kuunari, jossa vielä yhdet ennen kotiin menoa.Yksi tämänvuotisen Rokin hyvä päätös oli jättää kamera ihan suosiolla kotiin ja luottaa älykkään kännykkäpuhelimen rosoisiin kuvausmahdollisuuksiin. Kädet jäivät mukavasti aivan vapaiksi ja aikaa jäi keskittyä musiikin kuunteluun, tanssahteluun ja vain oleiluun. Kätösiin tarttui legendaarista festarimättöö eli kevätrullia, herkkulautasta ja legendaarinen muurikalla käristetty Rokkilettu.

Olen ma viime viikkoina nauttinut kesästä kera tovereiden, käynyt hikoilemassa salilla ja rannalla, taiteillut eräänkin taidenäyttelyn parissa, lukenut historiallisia elämänkertoja ja naatiskellut vaan. Ai niin ja töitäkin ehdin yhden viikon ajan pakertaa! Voi kuinka vihmerää.

En tiedä onko ne nämä ihanat kesäiset kelit vai mikä, mutta kesä tuntuu kestäneen tänä vuonna jo törkeen kauan. Hyvä sää tietenkin takaa sen, että voi viettää paljon aikaa ulkosalla ja terassilla ja kierrellä kaupunkia huoletta ristiin rastiin ja vaan lepatella menemään.


Ja vielä pitäisi ehtiä vaikka mitä! Ainakin kesäteatteriin, jokiristeilylle, kasvitieteelliseen puutarhaan, ravintolalaivaa kokeilemaan, mökille Lieksaan, rippijuhliin Lahteen, historiaseikkailulle Turkuun, moniin monituisiin grillibailuihin.. ei missään tietyssä järjestyksessä.:) Ihana kesä.


*

A few pictures of Ilosaarirock! Such a good weather and lots of time to meet friends, hang around and drink a few beers and of course to eat legendary festival food. I saw Sigur Ros. It feels like summer this year has lasted long long time, maybe it's because of the great weather. And there's still lots to do and see: summer theatre, river cruise, botanic garden, restaurant boat, summer cottage, confirmation party, historic adventure and BBQ party again and again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...