2013-11-12

Aurinkoinen päiväOn se kamalan rankkaa, kerrankin kun harmaus hellittää ja aurinko paistaa ulkona, niin kotona pitäisi vain sisällä istua ihmisen ja naputella menemään vaikka sun minkälaista nettitehtävää, esseetä ja oppimispäiväkirjaa. Välillä sitä vaan on pakko todeta tässä hurjan opiskelun lomassa, että ei ihminen ei ole kone ja painua pihalle. 

Sitten hieman kierrellään ja kaarrellaan, käydään ehkä kauppahallissa ja hieman syömässä sushia. Otetaan kaupunki haltuun pala kerrallaan, vaikka vain kävelemällä kotia kohti eri siltaa pitkin. Illalla sitten lämmitetään sauna ja painutaan tyytyväisenä pehkuihin. Tiesittekö muuten, että nukkumaan ei voi mennä ilman, että suorittaa nämä valmistelut ja tässä järjestyksessä: a) pesee hampaat, b) juo lasin kylmää vettä ja c) laittaa huulirasvaa. Ettekö tienneet? BING, olette viisaampia.

Olen täällä uudessa kaupungissa hiimastellut uskollisesti opinahjon ja kodin väliä käyden välillä kaupassa ja ehkä postissa ja satunnaisesti ravintolassa. Melkein kokonaan huomiotta ovat jääneet kahvilat! Tänään kuulin sisäpiirin tietoa siitä, mihin kahvilaan täällä kannattaa suunnata. Eli nyt olisi kahviloiden salainen top 5 tiedossa, enää tarvitaan toimintasuunnitelma siitä, missä järjestyksessä ja millä aikataululla näihin uusiin tiloihin erikoiskahvien, haudutettujen teekupposten ja kakkupalojen keskelle heittäydytään. Joten stay tuned, asiaa kahvista to come.

Ai niin, ensi viikolla pitäisi mennä hopsittelemaan opinto-ohjaajan kammioon. Eli nyt sitten pitää äkkiä keksiä joku suunta tähän juttuun! Tai sitten vaan kerron totuuden ja kerron, että kaikki kiinnostaa, haluaisin ottaa kaikkia jänniä kursseja ja suunnata alalle x tai alalle y plus ehkä myös jatko-opiskella sekä tutkimusyksikköönkin ottaa osaa... Raportoin myöhemmin ohjaajan reaktiosta.

*

Sun was shining so I decided to go for a walk instead of writing essays, doing assignments and so on. Also, I'm going to familiar myself with all them nice coffee shops of this town so stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...