2013-10-16

Faktoja aiheesta muuttaminenFakta #1
Se on aika hassu juttu miten pienet asiat, kuten huoneen muoto, lattiamateriaalit, ikkunasta sisääntulviva valo, voivat muuttaa vanhat ja tutut huonekalut aivan erilaisiksi. Kokeillaan tuoleja ja pöytiä hieman eri järjestyksessä kuin aikaisemmin, tauluista sekoitetaan jännittävä coctail ja aiemmin tylsät tyynyt näyttävätkin taas tuoreilta.

Fakta #2
Toinen muuttamisen hämmentävistä seikoista liittyy siivoamiseen. Kaikki huoneet kun pitää puunata jokaista nurkkaa myöten ja siinä huhkiessa huomaa miten oudoista paikoista niitä epämääräisyyksiä löytyykään. No, ei se mitään. Ostetaan vaan lisää uusia puhdistusaineita. Ja käydään läpi yksi huone kerrallaan sitä mukaa kun sitä epäilyttävää harmautta/töhnää/hajuja/sun muuta löytyy. Miksei miehen silmä muuten huomaa näitä tahroja? On nimittäin aika vaikea määrätä, että no hei, siivoappa toi kohta tosta, siis silleen kunnolla hinkkaa, KOVEMMIN, jos toinen ei edes välttämättä ymmärrä mistä kohdasta on oikeastaan kyse.

Fakta #3
Tässä elämän pyörteissä havahduin sitten myös miettimään sitä, että mitä tämä muuttaminen oikeastaan tarkoittaa. Kun ei tässä omaa eloa järjestellessä aina muista, että omat päätökset vaikuttavat myös muihin ihmisiin. Onkohan joku huolissaan meistä? Kun itse on melko tottunut tähän epävarmuuteen, että ei tiedä varmasti, että miten, mutta silti mennään vaan. Vähän niinkuin soitellen sotaan, takki auki maailmalle. Ehkä ulkopuolisten silmissä tämä meininki näyttää melko hasardilta. He he. Älkää olko huolissanne. Kyllä tästä vielä hjuva tulee.:)

*

Three facts about moving: #1 Old furniture, curtains etc look brand fresh at new environment. #2 It's amazing of how weird places one can find dirt. Just scrub scrub one room at the time.:D #3 Moving affects on other people. People, thou shall not worry about us. Everything's going to be a-ok.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...