2013-06-06

Riemuja: lamppu, verho, taululista
Vasemmalta: Mustavalkovalokuva Laura Hotulainen (2008), mustetyöt allekirjoittanut, pandakortti Tiina Kälkäinen (2012), pikku b ja käsi Tiger, kaktukset Ikea.
Hämmentävä suorastaan tämä lamppujen ihmeellinen maailma!

Muistattehan kun muutama tovi sitten haaveilin uudesta lampusta, jonka jälkeen taloon saapui uusi hieno lamppu? No, ostimme uuteen hienoon lamppuun isomman sisustuksellisesti taiteellisemman ja puhuttelevamman polttimon mutta mutta... koska elämä ei ole aina aivan yksinkertainen tippaleipä, niin uusi isompikokoinen samankantainen hehkulamppu ei suostunut toimimaan tässä uudessa lampussa. Polttimo kuitenkin todettiin testeissä aivan ehjäksi ja toimivaksi.

Ymmällään menin selittämään kauppaan että noku eiks nää niinku pitäis toimia yhdessä? Yhdessä kauppiaitten kanssa sitten päivittelimme tilannetta, että jopas on kyllä outoa nääs nääs.. Sain kokeiltavaksi uuden lampun ja avot, uusi lamppu suostui yhteistyöhön! JEE. Ja kaiken lisäksi sain vielä vaihtaa väriäkin punaisesta valkoiseen, jota olen salaa mielessäni toivonut hiljaisina hetkinä.

Toinen riemuisa asia on se, että ny se on sit kesä morjensta! Odottelemmekin ensimmäisiä kesävieraita saapuvaksi tänä viikonloppuna. Vieraiden nukkumismukavuutta ajatellen olohuoneeseen saatiin ikkunanpeitoksi uusi Annon verho. O se hiano. Toivottavasti hieman edes blokkaa aamun ensi säteitä uinuvia tovereita häiritsemästä..

Ja sit vielä eräs projekti, jonka urakoimme miehen kanssa seinään tässä päivänä muutamana, eli kyseessä on tietenkin se aikaisemmin mainostettu taululista. Tämän kapistuksen seinään jyrääminen vaati iskuporakoneen käytön opettelua, useampia testejä eri kokoisilla poranterillä, hienoista epätoivoa, neuvotteluja, yhteistyötä, oikean tekniikan omaksumista ja lopulta toimivan lopputuloksen. Prosessissa itsensä uhrasi yksi poranterä, jonka rikoimme. Menetys korvattiin asianosaiselle moninkertaisesti kyseisten hyödykkeiden muodossa. Kiitos ja anteeksi. (Porakonetta emme sentään rikkoneet, NIIN.)

Et sillai.

Nyt hieman Roland Garros eli Ranskan avoimia.

*

New lamp, new curtain, new list for paintings. Summer has come. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...