2013-05-23

Pienissä suloisissa häissä 

Viime viikonloppuna vietettiin romanttisia ja höyhenenkevyitä tunnelmia Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kahvila Violassa, jossa juhlittiin erästä ihanaa pariskuntaa, jotka tahtoivat. 

Sää helli kyllä koko kemujen ajan ja tunnelma oli mitä hilpein. Ihmiset kauniita ja ruoka hyvää. Mitä muuta sitä pieni eliö kaipaa?:)

 Ainut perinteinen ohjelmanumero nähtiin, kun hääpari leikkasi hääkakku-mansikkapavlovan oikein tomerissa ja reippaissa merkeissä. Kaapin paikka on selvillä..


 


 

Kevät oli saapunut rytinällä Helsinkiin ja kukat kukkivat kilpaa. Paluu pohjoisemmas ei ollut yhtä kamala mitä pelkäsin, sillä viikonlopun aikana oli kevät saapunut kunnolla tännekkin ja lehtipuissa vihertää sievästi! Ah kesä..


Parasta häissä: reilut saavilliset irtokarkkia. 


Lasten pöytä näytti tältä juhlinnan loppuvaiheessa. Kahvilan työntekijät totesivat, että juhlat ovat onnistuneet, kun paikat näyttää hieman rähjäisiltä.:)

Koko viikonloppu tuntui oikealta minilomalta, meininki oli niin rento eikä kenelläkään ollut kiire minnekään.


*

I went to a wedding on Helsinki last weekend and it was such a beautiful place and occasion! The food was good and people were friendly. Plus the spring has arrived in capital and also a bit northern which is so nice!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...