2013-03-04

Eräs hieno löytö ja arjen jännyyttä

Viimeiset pari viikkoa on mennyt rehellisesti töitä tehden, kotona löhöten ja sairauksista toipuen. Talven flunssat sun muut tulehdukset ne vaan jyllää nääs. Uusi harjoittelukausi on nyt myös startattu ja viime viikko menikin siinä omaa paikkaa hakiessa muuten tutulla työpaikalla.

Tänään kalenteria selatessa sitten huomasinkin, että hups, on jo maaliskuu. Ihan kamalaa miten nopeasti aika rientää. Nopean laskutoimituksen päätteeksi pitikin sitten todeta, että kahden viikon ja kahden päivän jälkeen pitää olla jo lentokoneessa matkalla Floridaan konferenssiin! Oh snap, hommaa on vielä paljon tekemättä.

Puheen naputtelun ohessa olen myös vaivannut päätäni sillä, että mitä ihmettä sinne pitäis laittaa päälle. Kyseessä on Florida. Ei siis villapaitaa. Ei myöskään liian avonaisia kaula-aukkoja tai lyhyitä mekkoja. Ei nuhruisia tai liian tiukkoja paitoja. Ehkä mielummin farkut ja ballerinat, kuin hame ja korkkarit. Ei liian monia kerroksia, etten hikoile itseäni kuoliaaksi muutenkin kuumottavassa tilanteessa. Sitten se, että rytkyjen pitäis sopia mun "tyyliin". hohoho

Noh onneksi löysin nettishopista hienon hienon vaatteen, jonka voin laittaa päälle ja näyttää hyvältä siellä ulkomaailmassa. Onks tää nyt sitten bolero vai bleiseri? No oli mikä oli, hieno se on ja ei tarvitse enää miettiä tätäkään probleemaa vaan voi keskittyä ehkä siihen olennaisimpaan eli esitelmän kirjoittamiseen. Pulmana on muuntaa 100 sivua suomea noin kuudeksi sivuksi akateemista englantia. Kaksi on jo valmiina, neljä to go!

Ihania päiviä on ollut jopa muutama noin sään puolesta, erityisesti viime sunnuntai. Olen odottanut aurinkoista viikonloppua, että pääsisi retkelle jäälle ja johonkin lähisaareen, mutta jäi retki eilen toteuttamatta, kun maattiin vaan kotona koko päivä. Syynä tietenkin edellisiltainen ilonpito ja ravintolassa elämöinti.

Miksei ikinä niinä päivinä kun on krapula ole se harmaa ja masentava sää, vaan on just se aurinkoinen ja ihan liian kirkas. Sitten pitää laahautua aurinkolaseihin ja toppavaatteisiin sonnustautuneena markettiin ostamaan limpskaria..

Semmosta.

*

Last few weeks I've been just working, chilling at home and recovering from flu. Then I realized there're only two weeks and two days to go until we travel to Florida for the conference! Oh snap, I have tons of work to do! But I found this super cute blazer from online-shop so at least I know what am I going to wear.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...