2014-11-30

Pilkkutyyny DIY

Viime aikoina olen seikkaillut askartelublogien syövereissä ja löytänyt ah, niin monia mahtavia projekteja kokeiltavaksi. Ajattelin elvyttää näpertelyharrastuksen taas liekkeihin näin talvella. Ehkä se on tämä valon vähyys ja kolea sää, joka saa ihmisestä esiin sisäisen neuloja/parsijan. Vuosi sitten virkkasin maton! 

Nyt pidättäydyin tuunaushommissa ja toteutin The Lovely Drawer -blogin tyynyohjeen. Valkoinen H&M -tyynyliina sai pintaansa hauskoja mustia pilkkuja ja kulmiin kiinnitin mainiot tupsut! Tyynyliina löytyi jo omasta takaa, joten projektia varten ostin mustan kangastussin ja yhden monivärisen lankakerän. Halpaa ja hauskaa! Varsinkin tupsujen askartelu toi mieleen monia muistoja lapsuudesta, vaikka oli se sen verran monimutkaista, että oli pakko etsiä Youtubesta ohje-video toimenpidettä varten.
Omaan tahtiin ja omien taitojen mukaan askartelu on todella rentouttavaa puuhaa. Olen tallentanut parhaimmat ohjeet selaimen kirjanmerkkeihin omaan kansioonsa, jonka pariin voi aina palata, kun jokin askarteluprojekti olisi paikallaan. Sitä oikein odottaa, että pääsee toteuttamaan seuraavan idean ja näpertelemään jotain juttuja kotiin. Esimerkiksi tämä mummon lipaston nuppituunaus on yksi omista suosikeistani.

Viime aikoina olen kokeillut ensi kertaa elämässäni aika moniakin juttuja, mutta niistä lisää varmaan noin kuukauden päästä, kun joululahjat on jaettu.;)

Rentouttavaa sunnuntaita ja muistakaa polttaa kynttilöitä paljon mutta turvallisesti!


*


Black dots & pom poms pillow. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...