2013-09-03

Elokuun viimeinen viikko


Hurjan paljon sitä ihminen ehtii viikossa. Minä matkustin, tutustuin, löysin opiskelumotivaation x triljoona ja lopuksi juhlin isosti. Uusi opiskelukaupunki Tampere kylpi kauniissa auringonpaisteessa koko viikon. Tutustuin isoon läjään ihmisiä, joiden kanssa ehti vaellella ympäri kampusta, istua puistossa, baarissa ja ravintoloissa ja filosofoida tulevaa. 

Yksi Tampereen parhaista puolista on japanilaiset ravintolat, eritoten se fakta että niitä ON. Ensimmäistä pääsin kokeilemaan heti kun astelimme porukalla Hämeenkadun Marusekiin ja vakuutuin syvästi; kuvassa uusin ihastukseni shogayaki-don eli inkivääripossua, riisiä ja kananmunaa. Ja lounasaikaan tätä herggua saa alle kympin! Da drool.


Kulttuurimaisemissa käppäilessä tulimme piipahtaneeksi myös Vapriikissa, jonne on koijattu Kiinasta asti terrakottasotilaita keisari Qin Shi Huangdin haudasta. Kaverin kans vaan todettiin että olis tää tätä made in china -laatua, vaiko ihan real thing. Mutta ihan oikeesti ne oli niitä vanhoja ja hienoa (jotkut hotimpia mitä toiset, ihan btw).Lisäksi, ilahduttaaksemme yhteistä biologitoveriamme ja ihan noin niinkun mielenkiinnosta muutenkin, kävimme myös Luonnontieteellisessä museossa, joka oli ihan siinä näiden herrasmiesten yläkerrassa. Aika humörististä.Kokonaisuudessaan matkasta Pirkanmaan syrämmeen jäi mukava maku suuhun. Motivoitunut, innostunut ja toiveikas. Kyllä tästä vielä hyvä tuloo.

*

I went to visit my future univerity town Tampere and it was nice week with some sun shine, japanese food, terracotta warriors and such.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...