2012-12-18

Joulu joutuu

Oi hitsi, kohta on jo joulu. Tähän voisi vetää sen perinteisen eli "mihin se joulukuu taas hävisi?"

Koko kuu on mennyt töiden parissa pakertaessa. Onneksi kaunista säätä on riittänyt, tykkäilen nimittäin paljon lumesta. Kunhan mittari näyttää jotain muuta kuin kamalia pakkasia niin kaikki on hyvin. Nyt onkin sitten perjantaille luvattu jotain -25C ja -30C välille eli jännätään kuinka sujuvasti toimii bussi/juna/autoilu/kadulla liukkailla kävely täällä itärajalla.

(kirpakka -20C talvella -09)

Hauska yhteensattuma: lauantaina vieraaksi saapuu japanilainen vaihtarikamu joka on lämmitellyt viimeisen lukukauden Floridan rannoilla. Mukavan piristävä lämpötilaero herralla edessä!:D Saa nähdä on ensimmäisenä edessä ekskursio vaatekauppaan ostamaan toppapuku.

Tämän päivän kivoja asioita olivat:
- Työpaikalla vartavasten meille harkkareille tuotu After Eight -paketti
- Muutoin melko rento meno töissä
- Töiden jälkeen kaupungilla hengastelu ja viimeisten joululahjojen metsästys
- Leffan vuokraus (milloinkahan viimeksi olen tätä tehnyt!) ja namien osto lahjaksi saadulla etukortilla
- Leffa oli erittäin jees Prometheus (2012) by Ridley Scott with kaunis ja ihana Noomi

Tämän päivän ainut ei kiva asia:
- Kaupungilla syönti paikallisessa hampparimestassa oli aika pettymys. Huh huh niitä teinejä kun ne on niin meluisia välillä. *paheksuntaa* Olen vanha. Saan paheksua. Lisäksi siellä oli joku vanha setä jolla oli jalat ihan käppyrällä ja liikkuminen vaikeaa.. Tuli jotenkin surullinen olo.

Semmoista se on.

*

It's almost Xmas! This month went so fast it's hard to believe.. For Friday they say it's going to be something between -25C or -30C so yey. Let's see how well the buss work and how am I going to be able to walk around in city. And soon we'll have some japanese exchange friends here! haha poor things..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...