2012-10-29

Höpsön hyvää kanaa uunissa

Tänään tehtiin semmoista kanasörsselisotkua että alta pois! Koskapa kokeilu onnistui niin hyvin ajattelin jakaa reseptin tänne kaikkien ihmeteltäväksi.

Tämä ohje on ältsin helppo ja sen tekemiseen tarvitaan:

kanaa fileinä
1 kananmuna
vehnäjauhoja
chiliä

oliiviöljyä
Apetinan vihreät oliivit ja valkosipuli feta
soijakastiketta
nuudeleita, makuna kana
vettä

Ekaksi riko kananmuna lautaselle ja sekoita toiselle lautaselle vehnäjauhot ja chili. Kostuta kanafileet kananmunassa, sitten leivitä jauhoissa. Paista fileet oliiviöljyn kera nopeasti pannulla korkeassa lämpötilassa, että saavat ruskeaa väriä pintaan.

Oliiviöljyä ison uunivuoka. Sitten iske fileet vierekkäin vuokaan. Murenna nuudelit ympärille ja lisää sen verran vettä, että nuudeleilla on hyvä olla. Heitä nuudelien päälle pussin mukana tullut mausteseos. Kuorruta kanafileet fetalla, oliiveilla ja valkosipuleilla maun mukaan. Lisäksi lorauta soijakastiketta kanojen päälle.

Pistä höpötys uuniin, 200 astetta noin 20 minuuttia. Veden määrä on hyvä käydä tarkastamassa jossain välissä ja hieman heilutella nuudeleita, että kypsyvät tasaisesti.

Kanasörsselin seuraksi suosittelen paprika-tomaatti-kurkku-kiinankaali-salaattia soijakastikkeen kera. Om nom ja eiku syömään!:)

p.s. Ensi kerralla jos jotain hyvää teen niin muistan sit ottaa siitä myös kuvan todistusaineistoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...