2013-05-12

Matto Show


Tämä postaus on parempi aloittaa pienellä, ei-niin-puolueellisella-mutta-täysin-rehellisellä toteamuksella: kyllä mulla on maailman parhaat kaverit. Varsinkin kun ne suostuu raahaamaan matkain takaa Ikeasta pienen ostoslistallisen tavaraa toverille.:)

Halusin taas paljon tavaraa. No siis olisin voinut haluta ennemmänkin, mutta onnistuin supistamaan ostoslistan vain neljään kohtaan, jotta ostotapahtuman jälkeen säilyisi myös ystävyys. Tärkein pointti oli uusi matto olohuoneeseen. Tämmönenhän on joka toisella varmaan, tiedetään, mutta koska olen tykkäillyt tätä kyseistä riepua jo kauan, päätin lopulta hankkia sen ihan omaksi.


Olohuoneessa majaillut valkoinen matto, sekin aikoinaan Ikeasta roijattu, muutti keittiön puolelle. Me ei oikein osata syödä ruokaa keittiönpöydän ääressä, vaan aina olohuoneessa, joten tämä valkoinen matto hieman kärsinyttä lajia, kun aina jotain roiskuu tai kaatuu tai muuten vaan tipahtaa. Joten onkin aika kiva, että tulee kesä ja pääsee mattopyykille. Kaikilla valkoisen maton omistajilla on varmaan tämä sama tunne..


Kuvassa lungisti ruokapöytään nojailee uusi taululista, joka pitäisi saada jyrättyä betoniseinään jollain keinolla. Onko kellään toverilla sattumoisin iskuporakonetta?:) Voin lainata siksi aikaa tuota meidän minikokoista akkuporakonetta. Kaksi muuta Ikeasta saapunutta ostosta olivat uudet ja halvat lakanat sekä erikoinen henkari miehen solmioille.


Miltäs näyttää?

Pakko mainita muuten, että juuri nyt meikä katsoo jalkapalloa telkkarista ja mies tekee patonkitaikinaa keittiössä! Leipä on nääs loppu. Tää on niin tätä, kun toinen on kuitenkin leipuri, mutta ei tässä perheessä kyllä koskaan leivota mitään vapaaehtoisesti kun vasta äärimmäisessä hädässä..:)

Toinen huomio on, että joko kamera on vihdoin sanomassa sopimustaan irti tai sitten olen unohtanut miten valokuvataan, sillä näidenkin hotojen ottaminen oli työn ja tuskan takana. Kamera ei osaa tarkentaa enää oikein mihinkään. Uuden osto kai edessä. Miksi aina jokin menee rikki..

*

I made my friends go to Ikea and buy some stuff for me! I love my friends, they are the best.:) This rug is new and I changed the white one to kitchen. You like?

4 kommenttia:

 1. Ooo! ihana matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se o hiano!:D Saas nähdä miten hyvin tässä pinnassa näkyy muruset ja hippuset.

   Poista
 2. No mut hei oha sulla se järkkäri! Nythän ois hyvä aika ottaa se taas tositoimiin. (Oletan että nää kuvat on otettu sillä pienemmällä.) Eiks se niin mee että tosibloggari käyttää järkkäriä, harrastelijat pokkaria? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, pitänee kaivaa se tulille jostain.:) Eli nyt sitä siirrytään sitten tosibloggariuteen jeejeejerrycotton. Järkkärillä voikin ottaa kotioloissa hyvin kuvia kun zoom ei riitä kodin ulkopuoliseen toimintaan. Joten uusi pokkarikamera oiskin sitten matkustus käyttöön erityisesti!:D

   Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...