2013-05-13

Mainio päivä

Meillä on nyt radio. Vihdoin.

Tänään oli kamalan kaunis sää. Aamulla vedin uskollisesti päälle villatakkia ja takkia ja kaulaliinaa ja alaovella vielä sormikkaitakin, mutta kyllä se on pakko uskoa, että liika on liikaa. Sen verran hikinen olo oli kun pääsin pyörällä töihin asti. Metsäreitti tuoksui kyllä ihan keväälle ja mäntyisälle.

Töissä oli kovin aktiivinen ja motivoitunut olo! Ehkä sitä alitajuntaisesti kiristää tahtia kun tietää, että kohta on työt ohi ja kirjapinot pöydillä senkun kasvaa.

Ainut kirjaimellisesti tuskaa tuottava seikka juontuu viime viikonlopulta, kun suostuin ystäväisen pienen seuraksi kuntosalille. Ja koska omasta salirupeamasta on ruhtinaallisesti vuosi aikaa, niin tietenkään mikään paikka ei toiminut, mutta silti piti testata niillä painoilla joihin harrastamisen lopetti. Ei siis ihme, että nyt on takareidet jo toista päivää täysin muusina. Kiva juttu joo. Nooooo kesällä on sitten aikaa aloittaa taas "aktiivitreenaus" haha.

*

Nice weather today. Too much to wear for bicycling. Work is piling and I quit soon. My muscles are hurting because of training last Sat. Hurt hurt hurt haha snif*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...