2013-04-01

Matkaraportti Ameriikoista

Huh hei mikä reissu ja ristus! 

Ihmeellisiä juttuja ehti tapahtua, kommelluksia ja kommenverkkejä tuntui olevan joka päivälle. Matkalaukut eivät tahtoneet Amerikkoihin, vaan jäivät tutustumaan Frankfurtin kenttään, kimppuumme iski tornado plus myrsky, sähköt menivät poikki eikä illallista saatu, kentällä turvatarkastuksessa toinen puolisko joutui huumetestiin ja paluulennolla olimme lapsiperheiden ympäröimänä (hermot). 

Onneksi valtamerien takaa on palattu turvallisesti Suomen kamaralle ja kokonaisuutena koko hommasta jäi hyvä maku suuhun.:) Nyt jaksaa taas kotikolossa pakertaa menemään ja voi ihailla oman maan terveydenhuoltoa/aselakeja/logistisia ratkaisuja ylpeydellä, että onpa meillä hienosti toimiva pieni maa (joka muuten näyttää ihan Game of Thronesin Muurin takaiselta valtakunnalta noin niinku lentokoneen ikkunasta katsottuna).















 Jos jotain jäi Jenkeistä kaipaamaan niin lämpöä! Malttamattomana odottelen jo kevättä ja sitä, että saa heilua teepaitasillaan kaapunnilla.:)

*

Some pictures of trip to Florida! Ah so many things happened there that I'm glad we are back home in once piece. Only thing that I really miss is the warmth! Oh spring come faster.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...