2012-12-19

Erikoisjännien blogien top 3

Väillä törmää sellaisiin ihaniin blogeihin, joita alkaa vaan selata ja selata ja selata ja sitten onkin jo keskiyö ja olisi pitänyt olla jo nukkumassa monta tuntia sitten, koska kohta pitää jo herätä, mutku ei voi, kun vielä muutama sivu, jookos.

Tässä sellaisten spessukivojen blogien oma top 3.

BRIGG
(http://briggslekehus.blogspot.fi/)

topic: koti, sisustus, DIY
paikka: Norja
ihanuusaste: 9 1/2 = tahtoo.

Tämä blogi on aiheuttanut monet kerrat vakavaa kotikateutta sekä pakkomielteistä omakotitalojen selailua netistä. Kun itse asuu vuokralla pienessä kaksiossa niin ei voi kamalasti ruveta maalaamaan seiniä/listoittamaan lattioita, koska kuitenkin vuokrasopimus loppuu ensi syksynä ja on aika vaihta maisemaa. Mutta joskus, sitten kun olen iso ja aikuinen, niin ehkä mullakin on joku kolo, jota laittaa.

Omaa sisustussilmää tämmöinen tumma puu hivelee todella isosti paljon. Ja lisäksi öö ruskea pullo, anyone? Hieman rosteria keittiöön, anyone? Entäpä hieno pieni ihana DIY jakkara, anyone?Ihanaa ihanaa.

No mutta jatketaan.

MISTER MORT
(http://www.mistermort.com/)

topic: miesten muoti
paikka: mainly NYC (?)
ihanuusaste: OMG this is frigging awesome!!

Kuka olisi uskonut, että miesten katumuoti voisi olla näin addiktoivaa! Etusivulle latautuu tätä kirjoittaessa muutama naispotrettikin, jossa pukeutujat ovat saaneet inspiraation miesten vaatteista, mutta yleensä täältä löytyy nuoria skeittipoikia, bisnespukeutujia, vanhoja patuja... Kaikkea ja kaikkia.Kaikista vanhimmat asennepukeutuja setäliinit ovat omia suosikkejani, vaikka onhan se kiva välillä lepuuttaa silmiä persoonallisesti pukeutuneissa nuorissa jampstereissakin krhm.

Mort-setä on lisäksi todella hyvä potrettivalokuvaaja, joten joka kuvasta heijastuu jotenkin tyyppien persoona ja elämä ja jotenkin jää ihan miettimään, että minkähänlainen ihminen tuokin on..

TATTOOLOGIST
(http://rodeo.net/tattoologist/)

topic: tatuoinnit
paikka: world
ihanuusaste: 9++

Tattoologist-blogi on muuttanut omilta sivuiltaan vuodeksi Rodeo-lehden nettisivuille. Uusilla sivuilla ja vanhassa blogissa (joka löytyy täältä) fokus on upeissa tatuoinneissa, erityisesti minimalistisissa, vaikka ilmeisesti Rodeo:n sivuilla lukijatkin voivat lähettää kuviaan omista tatuoinneistaan vapaasti.Ehkä vanhemman blogin sivuilla on kuitenkin hiukka enemmän mahtitatskoja, mutta mielellään tuolla Rodeon sivuillakin pyörii.

Eniveis, tatuoinnit on parhautta ja jos on kiinnostunut minimalistisista tatuoinneista niin täältä löytyy. Voipi kivasti samalla suunnitella omia seuraavia kuva projekteja ja yrittää budjetoida jotain järkevää aikataulua, jolla nämä unelmat olisi mahdollista toteuttaa.

* * *

Näistäkin kivoista blogeista valitettavasti kaksi kolmesta aiheuttaa vakavaa "mä tahdon tommosta just nyt" -oireilua, jota olisi hyvä toisinaan välttää. Koska kaikkeahan ei tarvitse aina saada.

Onneksi voi aina heittäytyä miesten muodin rentoon maailmaan ja reagoida, että ihanaa, mutta onneksi en halua noita vaatteita. Vaikka voihan niitä miehiä aina haluta... voi hitsi, tässä meni tää hieno ajatus.

No joo.
Mutta melkein onnistuin lopettamaan tämän hienoon syvälliseen ajatukseen.

*

Super exciting blogs top 3! First there's this one great design blog BRIGG (see the links above) that makes me want everything in that house. Then some male fashion I know you all like so much MISTER MORT. And last but not least some tattoos in TATTOOLOGIST! Aw.<3>

3 kommenttia:

 1. Blogit on vaarallisia koska ne aiheuttaa kaikenlaisia haluamisia ja kateuksia ja tahtomisia ja kaipauksia. Vaarallista on.

  VastaaPoista
 2. Nimetön18.1.14

  Jäin koukkuun tuohon Mister Mortiin! :3 Mukava välillä katsella miesten pukeutumista kun yleensä tulee seurattua vaan naissukupuolen edustajien tyyliblogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oikein addiktoiva sivusto! Siinä on vaan se huono puoli että saa kaikkia idiksiä oman isännän pukeutumiseen, joita tämä ei vaan osaa arvotaa.:)

   Poista

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...