2014-05-07

Unelma ateljeesta

Sohvalta käsin sohvapöydän päällä kyyristellen maalatessa tuli taas mieleen...
Kuvat: Pella Hedeby

Snif, kylläpä jollain on kaunis maalauspiste olohuoneen nurkkaan rakennettuna. Tämä inspiroiva kotiateljee on omaan makuuni täydellinen sekoitus mustaa, valkoista, ruskeaa puuta ja viherkasveja. Kyllä kauneutta on iiiiso rouhea pöytä, jonka ääressä maalata ja askarrella maalien kanssa. Myös nuo puiset pinottavat jakkarat vaikuttavat oikein käytännölliseltä ratkaisulta kotiin, jonne saattaa toisinaan saapua vierailulle suuri määrä ystäviä.

Ainoa seikka, joka näissä kuvissa hieman epäilyttää, on tuo nurkkastudion hohtava puhtaus. Kyllä normaalissa maalaustouhussa roiskuu aina maalia jonkin verran ja tämähän on ihan tipaton tapaus! Ehkä näistä kuvista vain puuttuvat kaikki suojakankaat ja sanomalehtipäällystykset, jotka ovat käytössä sitten vasta tositoimissa.

Omassa unelmatalossani olisi tilaa roiskia menemään maalien kanssa milloin sattuu, eikä maaleja ja pensseleitä tarvitsisi korjata joka kerran jälkeen pois. Sitten siellä voisi olla myös tilaa pimiölle, vaaleat lautalattiat, iso puutarha ja omenapuita, ranta ja rannalla sauna... mitä näitä nyt on.:)

*

Wonderful home studio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä se sanoo?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...